Există o mulțime de știință în spatele scrisului tău de mână care dezvăluie fragmente despre personalitatea ta.

Scrisul dvs. de mână este folosit pentru a vă analiza capacitățile și sănătatea și chiar servește drept dovezi în scopuri de investigație. Destul de interesant, scrierea de mână prezice multe despre personalitatea ta. Felul în care îți desenezi „L” sau spațiile pe care le oferi, între litere.

Dimensiunea literelor tale

Pixabay

Dacă scrii scrisori mari, probabil că vei fi o persoană orientată spre oameni, care simte nevoia să-i mulțumească și să acționeze conform celorlalți. Vrei ca alții să te observe.

Dacă scrieți litere de dimensiuni mici, probabil că veți fi un introvertit căruia îi place să fie în propriul spațiu. Ai un nivel mare de concentrare și ești cu adevărat concentrat.

Cum se înclină cuvintele tale

Dacă cuvintele tale sunt înclinate spre partea dreaptă, atunci ești o persoană prietenoasă, fericită. Îți place să trăiești momentul și îi prețuiești foarte mult pe cei apropiați.

Dacă cuvintele tale sunt înclinate spre partea stângă, atunci ești o persoană care este foarte concentrată doar asupra ei înșiși. De obicei, nu te gândești la alții înainte de a lua o decizie.

Dacă cuvintele tale nu au nicio înclinație, atunci ești o persoană foarte logică, care nu depinde de emoții pentru a lua decizii.

Zonele superioare ale scrisorilor tale

Buclă la litera L înseamnă că ești foarte plin de speranță și visezi la un viitor mai bun.

L retras înseamnă că ai dificultăți în a accepta eșecurile și astfel, visele tale sunt zdrobite.

T buclă înseamnă că ești destul de sensibil în ceea ce privește acceptarea criticilor.

T retras înseamnă că ești o persoană foarte muncitoare, etică și bună.

Spațiul dintre litere

Când există mai puțin spațiu între litere, înseamnă că ești logic și iei decizii cu mare atenție, pe baza statisticilor și faptelor.

Când există suficient spațiu între litere, acesta indică nivelul înalt de intelect.