Andreea Mantea și Cristi Mitrea s-au despărțit în urmă cu șapte ani, după o relație plină de suișuri și coborâșuri. Din rodul dragostei lor a rezultat David, fiul celor doi, un băiețel extrem de carismatic, talentat și foarte receptiv.

Deși relația dintre foștii parteneri nu a mers sub nicio formă, prezentatoarea TV a încercat să mențină o armonie tată-fiu. De-a lungul timpului, copilul a mai fost în preajma lui Cristi. Însă lucrurile s-au schimbat după declarațiile neașteptate pe care le-a dat bărbatul în presă. Iată ce a mărturisit acesta și ce a deranjat-o pe vedetă.

Cristi Mitrea nu a consimțit sarcina brunetei

După mai multe scandaluri și certuri, chiar și în mediul online, Andreea și Cristi au decis să păstreze distanța. Dacă moderatoarea de la Kanal D nu mai ia în calcul o altă relație, de cealaltă parte, luptătorul MMA își dorește o fetiță.

Bărbatul a făcut mai multe dezvăluiri în cadrul podcastului online susținut de Cătălin Măruță. Printre altele, el a mărturisit că mereu s-a văzut tată de fată. Mai mult decât atât, ar fi extrem de bucuros dacă ar primi această veste.

Însă, a ținut să aducă o ironie la adresa Andreei Mantea. Acesta a menționat că ar fi minunat dacă ar deveni din nou părinte în condițiile în care ar fi consimțit de ambele părți.

„Tot timpul mi-ar fi plăcut să am o fetiță. Nu mi-ar displăcea niciodată să mai fac un copil, mai ales dacă este consimțit de ambele părți”, a declarat Cristi Mitrea.

@diana.blogger #f #foryou #foryoupage #dianablogger #chisinaumoldova #vorbestemoldova #bucuresti #romania #bucurestiromania?? #viral ♬ Originalton – kavkazguild

Prezentatoarea de la Kanal D, foc și pară

Andreea Mantea s-a hotărât să vorbească despre tot ce s-a întâmplat între ea și Cristi Mitrea, tatăl copilului ei. Frumoasa vedetă a făcut o serie de dezvăluiri șocante după ce, în urmă cu aproape un an, luptătorul MMA a oferit câteva detalii tendențioase despre fosta lui iubită.

Moderatoarea a mărturisit că până acum nu a vrut să dea detalii. Asta pentru că nu își dorea ca David să știe prin ce a trecut cât timp a fost implicată în acea relație. Ea a divulgat faptul că a încasat mai multe bătăi. Nici pe perioada sarcinii nu a scăpat de lovituri, conform spuselor ei.

Indignată de declarațiile făcute de Cristi Mitrea, Andreea Mantea s-a văzut nevoită să-și spună partea și să dezvăluie ce s-a întâmplat, de fapt, între ei. Poate cel mai tare a durut-o când luptătorul MMA a spus că a pus la îndoială faptul că David este al lui. Deși bărbatul a susținut că are o relație minunată cu băiețelul, ei bine, potrivit Andreei, acesta nici nu vrea să mai audă de tatăl său.