Pentru foarte mulți dintre noi e o mare bătaie de cap atunci când plecăm în vacanță și trebuie să așezăm hainele în așa fel încât să nu se șifoneze.

Stewardesele dețin un truc pentru a avea tot timpul ținute la patru ace și care nu sunt deloc șifonate. Iată ce fac ele cu hainele din bagajul de călătorie. 

Suntem în plină perioadă a vacanțelor, iar acum e timpul să facem bagajele și să plecăm în concediu, dar de cele mai multe ori e o mare bătaie de cap să aranjăm hainele în troller astfel încât să nu se șifoneze.

Trucul folosit de stewardese pentru a avea mereu la patru ace

Ați observat că stewardesele au tot timpul ținute impecabile? Ei bine, însoțitoarele de zbor au și un truc care le ajută mereu să nu aibă haine șifonate. În primul rând, trebuie să fi atent la valiza pe care o cumperi, căci dacă aceasta e mai rigidă, atunci îți va fi de folos, deoarece hainele vor sta mult mai bine și totodată vor fi mult mai protejate.

Sursa; Social Media

După aceea , cea mai bună modalitate de a așeza lucrurile în valiză e să pui prosoapele și încălțămintea primele, urmând ca ulterior să adaugi și hainele mai grele, cele groase sau blugii. Cele mai ușoare ținute, cele care se pot șifona, trebuie lăsate ultimele.

Nu uita să folosești fiecare colț din bagaj și să nu lași niciunul liber, astfel încât nu vei permite ca hainele să se deplaseze în valiză, dar vei putea să pui și mai multe lucruri în troller.

Folosește orice compartiment pentru a pune articolele mici de îmbrăcăminte cum ar fi lenjeria intimă sau șosetele. Pentru ca hainele să nu se șifoneze, atunci ar trebui să le rulezi, nu neapărat să le împăturești.

Ce trebuie să faci imediat ce ai ajuns la hotel

După ce ai ajuns la hotel trebuie imediat să scoți hainele din bagaj și să le pui în dulap, astfel încât să nu permiți șifonarea acestora. Ținutele tale vor rămâne la fel cum le-ai pus în bagaj cu doar câteva ore înainte, iar tot ceea ce mai ai de făcut acum e să uiți de toate grijile și să te bucuri de vacanță.

Asigură-te că ai totul bine stabilit, că nu stai prea mult în soare și că te hidratezi, căci e foarte important, mai ales dacă optezi pentru o vacanță la malul mării.