Maurice Munteanu este destul de rezervat atunci când vine vorba de viața lui privată.

Acesta a vrut să fie mereu apreciat pentru partea profesională și mai puțin pentru partea personală. Totuși, sunt momente în care fostul jurat de la Kanal D își deschide sufletul în fața fanilor.

Maurice Munteanu se numără printre cei mai apreciați fashion editori de la noi din țară. Maurice a fost în centrul atenției odată cu prezența lui în emisiunea „Bravo, ai stil!”. Acolo, la masa juraților, acesta s-a remarcat datorită profesionalismului de care a dat dovadă și datorită sfaturilor pe care le dădea concurentelor.

Maurice Munteanu a fost mereu discret cu viața lui personală, iar asta i-a intrigat mereu pe fani. Nu multă lume știe detalii despre intimitatea acestuia, cu atât mai puțin despre familia lui. Juratul de la „Bravo, ai stil!” a povestit foarte mult despre copilărie lui, dar nu a vorbit mai deloc despre cei care l-au crescut și l-au educat. Până acum.

Ce profesie au părinții lui Maurice Munteanu. Fashion editorul s-a lăsat foarte mult ghidat de către ei
Facebook

Maurice Munteanu a avut parte de o educație aleasă

Cei care îl urmăresc pe Maurice Munteanu au observat deja că acesta a avut parte de o educație aleasă și se și explică de ce. Mama lui Maurice a fost învățătoare, iar tatăl lui a fost inginer. Deși a crescut cu învățăturile și sfaturile lor, fashion editorul nu a îmbrățișat deloc meseriile părinților lui.

„Tata era pasionat de sport, a condus Directia Generala a Vamilor si Vama Otopeni. A fost si vicepresedinte la Rapid, al clubului pe vremea cand domnul Copos se implicase si el in treaba asta”, a declarat Maurice pentru kanal.ro.

Maurice Munteanu s-a format ca fashion editor încă de la vârste fragede, de când a simțit că este atras de lumea modei. Vedetei nu i-a fost deloc ușor să se afirme pe vremea comunismului, când preconcepțiile erau la ele acasă. Unul dintre cele mai dure episoade pentru el a fost cel al asumării orientării sexuale. Din acel moment, lumea a început să-l privească diferit și cu greu au acceptat sexualitatea acestuia.

În prezent, Maurice este extrem de apreciat pentru ceea ce face și multe nume mari din showbiz pun preț pe vorbele lui.