Maria Ciobanu, mama lui Ionuț Dolănescu s-a întors în țară.

Artista se simte bine, iar starea ei de sănătate s-a ameliorat. Interpreta de muzică populară a fost diagnosticată cu o formă acută de astm. Aceasta susține că această afecțiune a fost provocată din cauza fumului de țigară inhalat la petrecerile la care aceasta cânta.

Artista Maria Ciobanu a ajuns, de câteva zile în țară. Interpreta va petrecce următoarea perioadă în București. De asemenea, artista se va ocupa de tratamentele de recuperare pe care medicii i le-au recomandat. Mama lui Ionuț Dolănescu a fost diagnosticată cu o formă acută de astm. Ea susține că s-a îmbolnăvit din pricina fumului de țigară inhalat din cadrul petrecerilor care mai cânta.

social media

Ce a făcut artista la venirea în țară

Maria Ciobanu a ajuns recent în țară. Ea își va petrece următoarea perioadă în București. Cu această ocazie, interpreta de muzică populară s-a bucurat de ceva timp de calitate alături de familia sa și cu nepoții din partea fiului său, Ionuț Dolănescu.

„Mama s-a întors în România, este deja aici. Se simte bine, e sănătoasă, asta mă bucură cel mai mult. De abia a venit, eu am văzut-o fugitiv că a trebuit să plec la recitalurile mele. Era obosită, când am văzut-o, după călătoria cu avionul și de schimbarea de fus orar. Are totuși 85 de ani. (…) Mama s-a jucat cu nepoțeii, s-a bucurat să își vadă nepoții. A fost o adevărată surpriză și pentru ea, și pentru noi momentul”, a declarat Ionuț Dolănescu pentru fanatik.ro

Îndrăgita interpretă de muzică populară s-a stabilit în SUA, în anul 2019, acolo unde climatul este mai potrivit pentru a se trata de boala de care suferă. Ea suferă de o formă acută de astm, susținând că această afecțiune a fost porovcată din cauza fumului de țigară inhalat la petrecerile la care cânta.