Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți în urmă cu câteva zile, când Iair a apărut în viețile lor.

Cântăreața a postat prima fotografie cu ei trei în mediul online, iar fanii au fost extrem de încântați. 

Vladuța Lupău și Adi Rus sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți. Cei doi au așteptat acest moment de mai mulți ani și se bucură că s-a împlinit. 06.08.2022 a fost o zi magică pentru ei, Iair venind într-o zi de sărbătoare, Schimbarea la Față a Domnului. Cântăreața are o relație specială cu Divinitatea și știe că acesta a fost un semn.

Artista a postat o fotografie emoționantă cu ei trei, iar fanii au lăsat numeroase aprecieri și comentarii. În timp ce Vlăduța îl ține pe Iair în brațe și îl sărută pe frunte, Adi Rus ă sărută pe ea. Descrierea reflectă realitatea actuală a familie, că iubirea lor se împarte acum la trei, devenind părinți foarte implicați în creșterea micuțului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vlăduța Lupău (@vladutalupau)

„De acum iubirea o împărțim la 3…iar aici las primele noastre poze împreună.

Iair, Vlăduța și Adi”  

Fanii Vlăduței Lupău, mesaje emoționante pentru cei trei

Urmăritorii Vlăduței Lupău au profitat de fotografia postată și au lăsat numeroase comentarii extrem de frumoase. Iair a primit o mulțime de aprecieri și toți îi doresc numai bine micuțului. Fotografia este una emoționantă cu familia lor, motiv pentru care au primit numeroase mesaje.

„Să vă trăiască și să vă bucurați de el!”, „Emoție. Bucurie. Împlinire. ? Ce frumos vă stă în această formulă de 3! Vă iubesc enorm!”, „Nu am văzut iubire mai frumoasă cum e a ta și a lui Adi. Mai rar dragoste adevărată în ziua de azi. Felicitări și numai bucurii să vă aducă Iair”, „Minunați sunteți doamne!”, „O familie minunat de frumoasă ❤️”, „Familia perfectă…Vlăduța & Iair & Adi”, „Să fiți sănătoși și sa nu lăsați iubirea niciodată să plece! Micuțule Iair, să fii ocrotit de Dumnezeu și sa crești mare înconjurat de iubirea părinților tăi!”, „Doamne❤️ clipe care rămân întipărite în noi❤️ multă fericire vă doresc. Să apreciați fiecare moment alături de cel mic, chiar dacă vi se pare greu.”, au fost o parte dintre comentariile urmăritorilor.