Elwira Petre este una dintre cele mai apreciate femei din showbizul românesc.

Relația sa cu Mihai Petre este exemplu pentru multe cupluri care îi urmăresc. Într-o postare recentă, aceasta a recunoscut felul în care se relaxează și ce-i place să facă aproape în fiecare seară, mai ales după o zi stresantă. 

Elwira Petre a împărtășit cu prietenii săi virtuali momentele de răsfăț pe care le are seara. A recunoscut ce-i aduce plăcere și ce o face să se simtă atât de bine. După o zi plină de proiecte, în care nu reușește să se odihnească, când ajunge acasă își dedică tot timpul de care are nevoie.

Soția lui Mihai Petre preferă să iasă în natură, reușind să se detensioneze, de cele mai multe ori. Dacă nu iese, preferă o baie cu spumă, un vin și o carte bună care îi aduc plăcere. Totodată, nu își uită nici partenerul, iar glumele coregrafului sunt mereu bine primite și o fac să se simtă bine.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Elwira Petre (@elwirapetreofficial)

„A venit seara și s-a răcorit un pic afară, numai bine pentru o plimbare relaxanta. Sunt câteva lucruri care mă binedispun seara:
? natura
? o carte bună
? baie relaxantă
? vin bun?
? și glume lui @mihaipetreofficial”, a scris Elwira Petre pe contul ei de Instagram.

Mihai și Elwira Petre se pregătesc să devină, din nou, părinți

Mihai și Elwira Petre sunt părinții a două fete frumoase, dar nu exclud venirea pe lume a unui nou membru. Dansatoarea își dorea trei copii, dar lucrurile s-au schimbat puțin. Deși i-ar plăcea să devină mamă pentru a treia oară, își dorește să fie cât mai aproape de fiicele ei.

„Cu foarte mulți ani în urmă, eu îmi doream trei copii, dar cumva lucrurile s-au dilatat în timp. Mi-ar plăcea să mai avem, dar eu sunt foarte conștientă că timpul nu este în favoarea noastră. Mie mi-ar plăcea să fim cât mai mult timp lângă fetele noastre, iar dacă se întâmplă, ceea ce nu excludem, un nou membru în familie este binevenit! Dar, cu toate astea, suntem conștienți și de realitate.”, a spus Eliwra Petre, pentru Viva!