Încă de la începutul carierei sale în muzică, Anda Adam s-a numărat printre cele mai apreciate prezențe din lumea mondenă. Pe lângă pasiunea pentru muzică, artista își dedică timp familiei și afacerii care s-a dovedit profitabilă. Anda Adam are un magazin online de haine care nu duce lipsă de cliente. 

Prețul pe care îl are articolul vestimentar pe site-ul Andei Adam

Artista a dovedit că este la fel de pricepută și în afaceri, drept dovadă că articolele vestimentare de pe site-ul său sunt la mare căutare.

Cum vara este sezonul costumelor de baie, Anda Adam le-a pregătit domnișoarelor și doamnelor o surpriză. Mai exact, orice femeie poate purta un astfel de articol vestimentar care să le pună în evidență silueta, cu un preț avantajos.

Un costum de baie pe site-ul Andei Adam costă nici mai mult, nici mai puțin de 329 de lei. Creția mizează pe o apariție de senzație, la plajă.

Cât despre colecția lansată de artistă, Anda Adam le-a propus mai multe variante femeilor. Cu toții știm că doamnelor le vine greu să se decidă, atunci când vine vorba de haine, așa că există mai multe variante de costume de baie.

Cât costă un costum de baie pe site-ul de haine al Andei Adam. Prețul pe care îl are articolul vestimentar. FOTO
adamandeveswimwear.com

Magazinul online de haine este considerat unul de lux. Fiecare costum de baie este personalizat, iar afacerea nu duce lipsă de cliente. Creația este făcută manual și sunt aplicate mai multe pietre sau cristale Swarovski.

Anda Adam și-a dorit să le prezinte potențialelor cliente o calitate superioară a costumelor de baie, dar și o notă de unicitate, având în vedere că sunt personalizate, iar seria este limitată.

Dar vedeta nu s-a rezumat doar la a fi cea care se ocupă de afacere. Artista este și imaginea brandului și a pozat alături de celelalte modele, pentru a-și promova noua colecție.

Anda Adam a încurajat femeile care își doresc un costum de baie inedit să achiziționeze de la bradul care poartă numele artistei și al fiicei sale.