Cristi Manea a împlinit recent frumoasa vârstă de 25 de ani.

Se pare că fotbalistul este împlinit din toate punctele de vedere. La această vârstă are două fiice superbe, o iubită foarte frumoasă și o carieră de succes în fotbal. Cu ocazia zilei sale de naștere, iubita sa, Irina Deaconescu a postat un mesaj pe rețelele de socializare. Iată ce a spus iubita fotbalistului. 

Cristi Manea și Irina Deaoconescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de doi ani de zile. Împreună, cei doi îndrăgostiți au și două fetițe minunate. Cei doi au devenit părinți pentru a doua oară și se simt mai fericiți ca niciodată. Mai mult, recent a fost ziua de naștere a fotbalistului. Iată ce urare i-a făcut iubita sa.

Cristi Manea a împlinit 25 de ani

Fundașul de la CFR Cluj se poate mândri cu o familie excepțională și o carieră de succes, la numai cei 25 de ani ai săi. Recent, fotbalistul s-a bucurat de fel și fel de urări din partea fanilor și prietenilor apropiați, deoarece a fost ziua sa. Pe departe, cea mai specială urare a fost cea din partea iubitei sale, Irina Deaconescu.

Cristi Manea și Irina Deaconescu se află într-o relație de doi ani de zile, iar împreună și-au construit o familie frumoasă. Cei doi au două fiice care le aduc în fiecare zâmbetul pe buze. Cu ocazia zilei sale de naștere, Cristi Manea a primit o urare nemaipomenită din partea iubitei sale.

Vloggerița a postat pe contul ei personal de Instagram un video în care a pus mai multe filmulețe cu ei doi, dar și cu cele două fetițe ale lor. Desigur, lângă video a fost atașată și o urare de „La mulți ani”.

„Sexiest daddy in the world. La mulți ani, inima meaaaa!’’, a scris Irina Deaconescu în dreptul videoului postat pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irina Deaconescu (@irinassw)