Andreea Marin a fost mereu una dintre prezentatoarele favorite ale publicului.

Aceasta a trăit o viață în lumina reflectoarelor, dar a fost o prezență discretă. Fosta „Zână a Surprizelor” nu a intrat niciodată în scandaluri și i-a plăcut să-și traiască viața privată în spatele ușilor închise.

Andreea Marin are o carieră de invidiat. Vedeta are în spate ani întregi de experiență în televiziune care o recomandă să fie mentorul multora. Andreea a muncit foarte mult pentru tot ceea ce are azi, iar drumul ei spre succes nu a fost deloc unul facil.

Vedeta a rămas de mică fără mamă și și-a dorit să o facă mândră pe aceasta prin tot ceea ce face. Și a reușit. Andreea a avut mereu coloană vertebrală și nu a căzut în plasa scandalurile efemere. Deși relațiile ei au fost mereu unele publice, Andreea a știut cum să gestioneze situația, astfel încât să nu devină cancan.

Ce diferență de vârstă există între Andreea Marin și iubitul ei. Vedeta nu vede nicio problemă în asta
Facebook

Andreea Marin: „Vârsta este doar un număr”

Pe partea profesională, Andreei Marin i-a mers mereu bine. Chiar dacă „Surprize, suprize” s-a încheiat de mult timp, vedeta nu a dus lipsă de proiecte. S-a implicat în fel și fel de proiecte umanitare, iar acum, a lansat și o carte. După ce și-a pus ordine în viață, soarele a început să răsară și pe strada ei, din punct de vedere amoros.

După mai multe relații eșuate, Andreea Marin nu și-a pierdut speranța. În viașa ei a apărut Adrian Brâncoveanu, cel care i-a demonstrat că există dragoste adevărată. Oricât de reticentă ar fi fost la început, Andreea și-a dat seama că și-a întâlnit sufletul pereche.

Adrian a trecut și testul suprem și anume, relaționarea cu Violeta. Cei doi se înțeleg foarte bine, iar asta o liniștește pe vedetă. Între Andreea și Andrei există o diferență considerabilă de vârstă, mai exact, 11 ani, dar asta nu este o problemă în cuplul lor.

@flory_floo #NikeShesBallin #vaidaflorentina ♬ suono originale – Vaida-Florentina