Iulia Albu este foarte activă în mediul online. De fiecare dată cum are puțin timp liber, cum profită pentru a comunica cu cei care o urmăresc. Recent, vedeta a fost uimită de descoperirea ei de la Mănăstirea Tismana și a simțit nevoia să comunice asta cu cei din online.

Iulia Albu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Vedeta este recunoscută pentru activitatea sa, dar și pentru sinceritatea de care dă dovadă. Fanii s-au obișnuit ca diva să fie mereu tranșantă doar la adresa celor care o gafează din punct de vedere vestimentar. Ei bine, se pare că s-au înșelat.

Iulia Albu este atentă la mai multe detalii, nu doar la cele care țin de lumea modei. Acum, că a terminat filmările pentru „Splash! Vedete la apă”, Iulia a decis să se relaxeze. Momentan, aceasta nu a plecat departe de casă, ci colindă tot pe la noi prin țară.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Iulia Albu, oripilată de ceea ce a putut să vadă la Mănăstirea Tismana. „Cine etse autorul acestei opere” Facebook

Iulia Albu nu credea că o să dea de așa ceva la mănăstire

Una dintre primele opriri ale Iuliei Albu a fost la Mănăstirea Tismana. Vedeta este o fire foarte credincioasă și, de multe ori, și-a gpsit liniștea apelând la divinitate. De data asta, vizita ei la Mănăstirea Tismana nu a fost lipsită și de evenimente mai puțin plăcute.

La intrarea în lăcașul de cult se afla, așa cum era de așteptat, o cruce imensă. Iulia Albu a fost uimită când a văzut desenul de pe cruce și nu s-a putut abține să nu filmeze totul. Vedeta a fost intrigată și oripilată, în același timp, atunci când a văzut, alături de Iisus, un craniu pictat.

Vedeta nu a înțeles legătura dintre cele două desene și, tocmai de aceea, a apelat la ajutorul fanilor. Iulia Albu a postat videoclipul pe contul ei de TikTok și a cerut ca cineva să o ajute. Jurata de la „Splash! Vedete la apă” vrea, în continuare, să afle cine s-a putut gândi la o asemenea asociere.

@iuliaalbu #mandelaeffect ♬ original sound – Iulia Albu