Sebi și Cristina s-au numărat printre cuplurile care au venit să își testeze relația în emisiunea de la Antena 1. Chiar dacă părea că legătura lor este cât se poate de puternică și nimic nu va interveni între ei, lucrurile s-au schimbat complet, după ce au intrat în joc și ispitele. Se pare că Sebi nu ratează nicio ocazie să o ironizeze pe Cristina, după ce ea a declarat că este atrasă de Bogdan Ionescu.

Sebi, mesaj subtil pentru fosta iubită

Pe insula fetelor, Cristina a spus încă din primele zile că simte o atracție față de ispita Bogdan Ionescu. După o perioadă în care nu și-a declarat sentimentele, fosta concurentă a mărturisit că și-ar dori o relație cu el. Doar că felul în care ea îi anunță despărțirea l-a deranjat pe Sebi.

La acel moment, Cristina spunea că alege prospețimea reprezentă de Bogdan Ionescu și nu profunzimea, făcând referire la Sebi.

După ce fiecare și-a văzut de viața lui, se pare că Sebi nu a uitat de comparația făcută de Cristina. Într-un videoclip postat pe TikTok, fostul concurent transmite un mesaj ironic la adresa fostei iubite, căci ea a ales prospețimea, doar că nici așa nu și-a găsit fericirea.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

@dascalusebastian Insula Iubirii be like #5pasidebine #fyp #viral #fypシ #insulaiubirii #profunzime #prospetime ♬ Beat Automotivo Tan Tan Tan Viral – WZ Beat

Dar nici Sebi nu a pierdut vremea, căci din timpul emisiunii și-a îndreptat atenția către Oana. Cei doi păreau extrem de apropiați, iar mulți fani erau de părere că între ei poate există o relație frumoasă.

Cristina a încercat să aibă o relație cu ispita Bogdan Ionescu, dar lucrurile nu au mers între ei. La scurt timp după ce s-au terminat filmările, tânăra recunoștea faptul că întreaga experiență a fost intensă și chiar a încercat să își găsească fericirea în brațele ispitei Denis.