Oana Roman și-a amânat planurile, după ce mama sa a fost doar la un pas de tragedie.

Mioara Roman a primit îngrijiri din partea medicilor, iar situația este sub control. Recent, Oana Roman le-a povestit internauților că nu a putut pleca liniștită în vacanță până nu s-a întors în Capitală sora sa, Catinca, ea fiind cea care îi este alături în această perioadă. 

Oana Roman s-a asigurat că mama sa este bine, înainte de a reveni la programul normal

Oana Roman a povestit că mama sa se simte bine acum, după ce întreaga familie a tras o sperietură zdravănă.

Cum mai mulți oameni au întrebat-o pe Oana Roman despre starea de sănătate a mamei sale, vedeta le-a spus că totul este sub control. Catinca se ocupă de Mioara Roman cât timp ea este plecată cu fiica sa, la mare.

Oana Roman a mai spus că abia după ce s-a întors sora sa din vacanță a putut să revină la programul obișnuit. Doar așa a putut pleca liniștită, căci Mioara Roman a depășit un moment dificil.

Cine se ocupă de Mioara Roman cât timp fiica sa este plecată la mare. Oana Roman, noi dezvăluiri despre mama sa
Instagram

„Primesc în continuare foarte multe mesaje și întrebări despre starea mamei. În primul rând, eu am putut să plec ieri seară, pentru că ieri am reușit să organizez tot ce trebuia și pentru că aseară s-a întors Catinca din vacanță și de astăzi ea a preluat „ștafeta”.

A fost ea astăzi la spital la mama, a vorbit cu doctorii, a vorbit cu cei de la centru care se ocupă de tot ce trebuie pentru externarea ei și știind că este Catinca la București, am plecat liniștită”, a povestit Oana Roman într-un Instastory.

În urmă cu doar câteva zile, Mioara Roman a căzut și s-a lovit destul de rău. La 82 de ani, femeia nu mai are echilibrul de demult. Întreaga situație i-a speriat pe cei dragi, mai ales că exista riscul de a avea leziuni interne. Din fericire, Mioara Roman nu a pățit nimic grav.