Celebra artistă a decis să se mute în America în anul 2019, locul cu clima ideală pentru tratarea bolii de care suferă. Așadar, Maria Ciobanu suferă de o formă acută de astm.

Ionuț Dolănescu a povestit cum a decurs întâlnirea cu mama sa, dar și ce planuri are îndrăgita artistă.

Ionuț Dolănescu, bucuros de revederea cu Maria Ciobanu

Artistul a povestit că nu a putut petrece prea mult timp cu mama sa. Trebuia să plece la recitalurile sale.

„Mama s-a întors în România, este deja aici. Se simte bine, e sănătoasă, asta mă bucură cel mai mult. De abia a venit, eu am văzut-o fugitiv că a trebuit să plec la recitalurile mele. Era obosită, când am văzut-o, după călătoria cu avionul și de schimbarea de fus orar.

social media

Are totuși 85 de ani. (…)
Mama s-a jucat cu nepoțeii, s-a bucurat să își vadă nepoții. A fost o adevărată surpriză și pentru ea, și pentru noi momentul”, a declarat el, potrivit fanatik.ro.

Ionuț Dolănescu, despre relația pe care a avut-o cu regretatul său tată

Artistul a povestit că în urma despărțirii părinților lui, Ion Dolănescu i-a fost și mamă și tată.

”Tata mi-a fost și mamă, și tată. El m-a crescut, părinții mei, așa cum se știe, s-au despărțit când eu aveam o vârstă fragedă. El mi-a fost întotdeauna aproape, tatăl meu a avut grijă de mine.

arhivă

Când nu era tata, era minunata mea bunică, Gherghina, mă răsfăța ea. Îi datorez absolut totul tatălui meu, el m-a făcut cine sunt. (…)

Cred că eu sunt cel mai cântat copil din România. Tatăl meu, mi-a cântat, mama mea, Maria Ciobanu, cu care am o relație extraordinară acum și sunt tare fericit că mai este încă lângă mine, m-a cântat și ea”, povestea Ionuț Dolănescu în urmă cu mai mult timp, potrivit sursei amintite mai sus.