În ultima perioadă, în viața Anei Baniciu au avut loc o serie de schimbări radicale. După moartea mamei sale, artista a avut nevoie de liniște pentru a se regăsi. Totuși, se pare că destinul a avut alte planurile cu ea și i-a scos în cale oportunități de nerefuzat.

Ana Baniciu a crescut într-o familie în care muzica a fost tot timpul la ea acasă. Artista a călcat pe urmele tatălui ei celebru și a urmat calea muzicii. Înainte de a fi cunoscută ca și cântăreață, Ana a decis să se joace un pic cu actoria și i-a ieșit de minune.

După rolul din „Pariu cu viața”, popularitatea ei a început să crească din ce în ce mai mult. Mai apoi, a urmat i perioadă destul de lungă în care s-a dedicat muzicii. Apogeul celebrității sale a fost dat de participarea la „Asia Express”, alături de buna ei prietenă, Raluca.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Ce condiției i-au impus băieții de la DJ Project Anei Baniciu. Artista a promis că se va ține de cuvânt Facebook

Ana Baniciu se potrivește mănușă cu DJ Project

După ce s-a întors cu marele premiu din competiție, Ana Baniciu a fost în lumina reflectoarelor. Interviuri peste interviuri, piese după piese, după care a urmat o perioadă în care a fost destul de retrasă. Acum, după ce a murit mama ei, Ana și-ar fi dorit puțină intimitate, însă a primit cea mai mare propunere din cariera ei.

Artista a fost contactată de cei de la DJ Project pentru a-i propune să fie vocea lor. Prin trupă s-au mai perinda Giulia, Adela Popescu, Mira și Andia, dar niciuna dintre ele nu a stat mult timp. De data asta, pentru a se asigura că formula nu mai suferă modifcări, Gina și Maxx au pus-o pe Ana Baniciu să promită că nu va rămâne însărcinată.

Ana a fost foarte onorată de propunea pe care a primit-o și a promis solemn că în viitorul apropiat asta nu se va întâmpla. Momentan, se bucură de proiect și de concertele pe care le are în toată țara.

@diana.blogger #foryoupage #foryou #dianablogger #chisinaumoldova #bucuresti #romania ♬ sunet original – Tik Toker Diana