Una dintre cele mai renumite interprete de muzică populară a dat nunta anului pe un parastas. Potrivit informațiilor oferite de aceasta, data la care este evenimentul s-a sincronizat în aceeași zi cu un parastas la care a stabilit să meargă. 

În ultimul weekend al lunii septembrie, George Simion și iubita sa IIinca se pregătesc să devină soț și soție. Evenimentul se anunță a fi unul fastuos, încât liderul AUR a invitat aproape întreaga țară.

Veta Biriș a refuzat să cânte la nunta lui George Simion

„Atunci când am discutat prima data cu cineva din partea lui George Simion, o anume fătucă Cristina, din Alba Iulia, nu am realizat că în aceeași zi am în familie un parastas foarte important. E vorba despre parastasul de un an al fratelui meu. Și am încercat în fel și chip să le împac pe amândouă, dar nu merge!”, a povestit solista cu lux de amănunte, potrivit impact.ro

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Captură YouTube

„E o perioadă foarte aglomerată pentru mine. În aceste zile am câte două sau chiar câte trei evenimente, zilnic. De exemplu, chiar în acest weekend prelungit, de Sfântă Mărie, am câte două spectacole, zilnic. La data în cauză, am o nuntă în seara precedentă, iar apoi dimineața trebuie să fiu la biserică.

La noi, la parastasul de un an se sfințește crucea, nu doar bucatele. Noi am fost șase frați la părinți. Anul trecut, s-a întâmplat ca singurii doi băieți să se prăpădească în mai puțin de două luni. Și am rămas doar noi, fetele, care acum le face pomenirea.

Mă simt foarte legată de lumea satului meu și atunci am decis să respect toate regulile sale. Fiindcă o vreme m-am gândit cum aș putea să le pot împlini pe amândouă, și parastasul, și nunta. Dar am realizat că asta nu se poate, așa cum scrie la carte!”, a mai spus ea, pentru sursa de mai sus.