Relația dintre Mira și Levi Elekes evoluează cu viteza luminii. Cei doi sunt suflete pereche și se completează de minune în tot ceea ce fac. Pentru că totul este numai lapte și miere în cuplul lor, cei doi au decis că este timpul să își extindă familia.

Mira este mai îndrăgostită ca niciodată, iar asta se vede în tot ceea ce face. Levi a apărut în viața ei fix la momentul oportun și pare că o să rămână o eternitate lângă ea. Mira a descoperit că poate face orice lângă Levi și amândoi se susțin și se motivează reciproc.

Artista a făcut deja câteva transformări notabile pe plan personal, dar și pe plan profesional. Olteanca a început să investească mai mult timp și mai multă energie în proiectul ei muzical, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Cum totul merge ca pe roate, Mira și Levi au decis să condimenteze un pic relația dintre ei.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Mira, anunț pentru toți fanii ei. „Noul membru al familiei” Facebook

Mira este o mare iubitoare de animale

Azi, Mira și-a făcut un cadou la care visa de mult timp. Artista și-a cumpărat o pisică și a cântărit foarte bine decizia înainte de a face pasul acesta. Vedeta a mai avut și înainte un pisic care, din păcate, a murit. După moartea lui Pablo, Mira a mai luat un pisic care, după despărțire, a rămas la iubitul ei, Andrei.

Deși încurajează adopția, Mira nu s-a putut abține și și-a cumpărat o pisică de rasă. Aceasta și-a argumentat alegerea prin faptul că a căpătat o slăbiciune pentru aceasta rasă încă de la primul ei pisic. Nu este deloc simplu să ai grijă de un animal, mai ales când programul este unul foarte încărcat.

De data asta, alături de artistă este și iubitul ei, Levi care o va ajuta și va fi omul ei de bază. Noul membru al familiei se numește Ola și este o norocoasă cu asemenea stăpâni.