Moartea fulgerătoare a Mădălinei Manole rămâne și în ziua de astăzi un adevărat mister. Nimeni nu a înțeles motivul pentru care a recurs la un asemenea gest, acum mai bine de 12 ani. Cântăreața a considerat că este mult mai bine să încheie socotelile cu viață și să se sinucidă bând furadan. 

Anii au trecut, însă cei dragi îi păstrează memoria vie. După ce ea și părinții ei au trecut în neființă, în viață a mai rămas fratele Mădălinei Manole. Acesta are un băiat care îi seamănă perfect mătușii sale.

Astăzi, singurul nepot al Mădălinei Manole a împlinit 24 de ani

Cu ocazia zilei de naștere a tânărului, tatăl său a postat pe pagina de Facebook câteva fotografii, însoțite de un mesaj de-a dreptul emoționant.

Fanii au rămas uluiți de asemănarea lui Mihai Manole cu regretata sa mătușă, Mădălina Manole. Acesta avea doar 12 ani când artista a recurs la sinucidere.

colaj substantial.ro

”Mihai -Ovidiu Manole! Nepotul Mădălinei, băiatul meu!Azi, la 24 ani! Avea 12 ani când s-a întâmplat tragedia și am încercat pe cât se poate să-l feresc de această dramă a familiei mele!

A fost sprijinul bunicilor lui în ultimii lor ani de viață, este mândria noastră, la fel ca oricare copil din lumea asta care este mândria familiei lui! La multi ani fericiți, Leule.

Dumnezeu să te protejeze, să ai parte de tot binele din lume! Tușa Mono este mandra de tine!”, a scris fratele Mădălinei Manole pe Facebook.

Fratele Mădălinei Manole suferă pentru că nu își poate vedea nepotul

Marian Manole a încercat să facă pace cu fostul soț al surorii sale. În umră cu mai bine de un an de zile, acesta a vrut ca fiul surorii sale să își întâlnească frățiorii. A fost în zadar însă.

social media

„Mihai și prietena lui pregătiseră și un mic cadou pentru vărul lor! După ora 13:00, am plecat spre Otopeni, cu speranța în suflet că cei doi veri se vor cunoaște! Nu o mai lungesc! Ne-a refuzat categoric! M-a refuzat categoric! Vehement!

I-am spus respectuos că eu mă voi retrage, să lase copiii să intre și să-și întâlnească vărul! A spus că Petru Jr este la un prieten în vizită! Aveam de gând să mai stăm și să așteptăm, l-am rugat să îl sune! Putea să îl sune pe Pui mic! Nu a dorit!”, povestea acesta, potrivit informațiilor apărute în presă.