Mariana Ionescu Căpitănescu este una dintre cele mai cunoscute și mai de succes interprete de muzică populară.

Atât ea cât și sora ei Marcela Fota încânta lumea cu talentul lor muzical. Însă viața nu este roz nici pentru vedete, încât șansele de a se trezi puse în fața unui pericol sunt destul de mari. 

Cele două surori au trecut plin clipe de groază din cauza unui individ care le-a dat mari bătăi de cap. Acesta și-a creat o obsesie pentru Marcela Fota. De parcă nu ar fi fost suficient, bărbatul a recurs la acțiuni din ce în ce mai dure. În vizor a fost luată și Mariana Ionescu Căpitănescu, vedeta fiind nevoită să-și angajeze gardă de corp. Iată ce s-a întâmplat, de fapt.

Mariana Ionescu Căpitănescu, amenințată telefonic și prin mesaje

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat, vedeta a povestit că preț de 2 luni de zile a suportat teroarea la care a fost supusă. Mesaje și apeluri în timpul nopții, dar și nenumărate amenințări și jigniri i-au fost adresate cântăreței.

Ajungând la capătul puterilor, vedeta a cerut ajutorul poliției. Deși respectivul a fost descoperit, se pare că nu ar fi fost reținut pentru prea mult timp.

„Am fost amenințată telefonic, prin mesaje, am îndurat asta vreo două luni, apoi am cerut ajutorul poliției. M-au invitat la poliție să mă informeze că cel care mă amenință a fost reținut, am aflat de la presă că între timp a fost și eliberat.

colaj substantial

Eu mi-am luat măsuri suplimentare, nu merg singură la evenimente, mă simt în nesiguranță. Mă agresa verbal, tot felul de jigniri, fară să-i fac nimic. Am găsit 200 de apeluri într-o noapte de la el.

Așa jigniri nu am auzit niciodată! Am fost pusă în situația să-mi schimb numărul de telefon, să schimb modelul telefonului cu alt sistem de operare. Sunt neliniștită!”, a povestit Mariana Ionescu Căpitănescu pentru starpopular.ro.