Andra Voloș și Ana-Maria Lintaru sunt două dintre cuceririle fostului concurent de la „Puterea dragostei”.

Bogdan Mocanu s-a cunoscut cu ambele fete în cadrul emisiunii matrimoniale, însă în sezoane diferite. Deși a existat un moment în care au fost la cuțite, cele două au reușit să ajungă la un numitor comun.

Mai mult decât atât, după ce au lăsat garda jos, au ajuns chiar să se împrietenească. Recent, fostele participante de la Kanal D s-au filmat împreună la festivalul de la Cluj Napoca.

Untold le-a adus în același loc

Cu toate că au creat o adevărată controversă în mediul online, fetele au trecut peste certuri și neînțelegeri. Astfel, au ajuns chiar prietene la cataramă. Cele două s-au postat pe rețelele de socializare în momentul în care se plimbau pe străzile orașului, dar și când dansau la festivalul de anvergură.

Tinerele au purtat niște outfit-uri de top. Andra a ales să îmbrace o ținută lejeră, de o nuanță portocalie. Cu umerii goi și un lanț strălucitor la gât, bruneta a defilat pe stradă ca o adevărată divă. De cealaltă parte, Ana-Maria Lintaru a optat pentru un top alb care i-a lăsat sânii aproape la vedere. Blondina nu s-a sfiit în niciun fel și cel mai probabil amândouă au atras privirile trecătorilor și ale celor de la spectacol.

Fostele iubite ale lui Bogdan Mocanu, împreună la Untold. Cum s-au filmat Andra Voloș și Ana-Maria Lintaru. VIDEO
Social media

Fetele s-au luptat să câștige inima artistului

Cele două tinere au împărțit același bărbat, Ana fiind împreună cu Bogdan înainte de relația acestuia cu Andra Voloș. La vremea respectivă, Ana, foarte amuzantă din fire, obișnuia să răspundă la întrebările internauților despre Mocanu, făcând multe glume pe seama acestui subiect.

Ei bine, acest lucru a enervat-o la culme pe Andra Voloș, care era partenera lui Mocanu, acum ceva vreme. Ana începuse să primească tot felul de mesaje din partea Andrei, iar mai apoi cele două au avut câte ceva de împărțit.

După ce relația Andrei cu Bogdan s-a încheiat, cele două au început să vorbească, iar acum, surpriză, sunt prietene bune. Ies împreună în oraș, iau masa împreună, se vizitează. Mai nou, merg împreună și la festivaluri.

@andravolos @Ana-Maria Lintaru ♬ Memories (feat. Kid Cudi) – David Guetta