Andreea Mantea a reușit să slăbească în ultima vreme în mod uimitor.

Simpatica prezentatoare a început să mediteze și să fie mai prezentă în acțiunile sale zilnice. Astfel, lupta cu kilogramele a devenit mult mai simplă și procesul a fost mai ușor de dus până la capăt.

Prezentatoarea a avut o perioadă în care a acumulat câteva kilograme în plus și internauții i-au venit de hac. Andreea Mantea și-a descoperit mai multe alergii în urma cărora a primit interdicție la diferite alimente și căruia nu i-a putut face față. În numeroase rânduri a recunoscut că nu poate sta departe de preparatele tradiționale.

Social media

Ce a făcut Andreea Mantea ca să slăbească

Andreea Mantea a apelat la o metodă inedită de a scăpa de kilogramele în plus. Deși a încercat să aibă o dietă strictă, unde consuma numeroase salate, nimic nu dădea roade. Efectul era altul decât cel dorit de aceasta. Prezentatoarea a reușit să se vindece de anumite probleme pe care le avea la nivel emoțional și a descoperit Theta Healing-ul.

Theta Healing este un proces de meditație unde intenția se duce către vindecare și către stabilitate emoțională. Prezentatoarea recunoaște că de multe ori îi este rușine să spună de această metodă fiindcă nu multă lume crede în puterea vindecătoare a gândurilor. În acest fel, odată cu eliminarea gândurilor și stărilor negative, ea a reușit să scape și de kilogramele în plus.

„Am slăbit prin Theta Healing că mi-am dorit. Nu pot să spun altceva. Sunt în echilibru cu mine. Înainte doar beam apă și mâncam salată cumpărată din magazin și tot nu slăbeam. Îmi imaginam că mănânc chipsuri. Mă chinuiam să slăbesc, să scot câteva kilograme, mă umflam și rețineam apă. Uneori crăpa pielea pe mine. Până când nu am fost bine cu mine. Am niște alergii foarte puternice și lucrez să descopăr de unde vin.” , a spus Andreea Mantea la podcastul moderat de Ilinca Vandici.