Elena Gheorghe își dorește momentele sale de relaxare în singurătate. Deși este o artistă cunoscută și o mămică full-time, ea nu renunță la micile plăceri. Ce ritualuri ale cântăreața în astfel de momente.

Elena Gheorghe are un program încărcat și mereu este pe fugă. Lansările de piese, evenimentele sau viața de familie îi ocupă tot timpul. În ciuda acestora, mereu găsește timp și pentru răsfățul ei. Cântăreața le-a explicat fanilor din mediul online cum reușește să facă toate acestea.

Cum prinde puțin timp liber și își dorește relaxare, duce copiii la bunici pentru a petrece timp împreună. Ea rămâne acasă și se bucură de liniște. Lasă telefonul deoparte și de aici începe distracția. Are parte de o baie cu săruri, spumă și lumânări parfumate, dar nu uită nici de pielea sa căruia îi acordă o mare atenție. După ce face toate acestea, se bucură de ceva dulce pe balcon, în aer liber.

Social media
„Cum să te simți în vacanță deși nu ești în vacanță…Începem cu cei mici, îi trimitem la bunici măcar pentru o zi, apoi punem telefonul pe silence, facem o baie ca la carte (spumă, muzică relaxantă, lumânări parfumate, putem pune și o mască pentru față), ne cremuim cu toate cele și apoi savuram în aer liber o gelato (2 in cazul meu) bine meritată, fără gluten.”, a scris Elena Gheorghe pe contul său de Instagram.

Cum se menține Elene Gheorghe

Artista are mare grijă de silueta sa, iar alimentația este cea mai importantă. De dimineață consumă un pahar de apă cu zeamă de lămâie, apoi un suc de țelină. Prânzul este format din multe salate, în special din legume, care îi oferă de mulțime de nutrienți. La masa de seară, preferă supele creme sau mâncare gătită în cuptor, ori la abur.

„Imediat după ce mă trezesc, beau un pahar de apă cu jumătate de lămâie stoarsă, care ajută la eliminarea toxinelor din corp, apoi, după 20-30 de minute, beau un pahar mare de suc de țelină apio, care ajută incredibil de mult tot organismul, hidratează celula, după alte 20 de minute beau un smoothie, care ajută la eliminarea metalelor grele. La prânz, consum salate de tot felul, în general hrană vie, iar seara, supe-creme, mâncare gătită la abur sau la cuptor, pește, sunt o mulțime de variante.
Între mese, am gustare: un fruct la alegere, de obicei papaya sau măr; acum, vara, mănânc pepene roșu. Din când în când, paste integrale cu fructe de mare, un desert bun făcut în casă și înghețată neapărat. Rar, brânză, asta pentru că nu mă pot lăsa de tot de ea, sunt machedoancă, și la noi ea e baza. Îmi fac poftele, dar cu măsură”, a povestit Elena Gheorghe.