Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă. Aceștia sun părinții a doi copii frumoși, Eva și David. S-au căsătorit în urmă cu 14 ani, iar evenimentul a fost unul cu mare fast. Dacă nu-ți mai aduci aminte ce ținute au purtat mirii, vei vedea în cele ce urmează. 

Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit în urmă cu 14 ani și, odată cu trecerea timpului, mariajul lor a devenit și mai stabil. Cununia civilă a a avut loc pe 10 august, iar cea religioasă câteva zile mai târziu, pe 23 august, în 2008, când vedeta își sărbătorea și aniversarea.

Nunta a fost una spectaculoasă, iar localnicii din Târgu Jiu nu mai văzuseră așa ceva. 750 de invitați s-au aflat pe listă, iar mirii au închiriat un hotel întreg. Petrecerea s-a încheiat în zori, toți nuntașii fiind extrem de încântați de cele pregătite. Cei doi au optat pentru o nuntă cu tradiții, iar Andra a fost „furată” de un grup de prieteni. Pentru răscumpărare, Cătălin Măruță a trebuit să cânte și să danseze.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Cântăreața a fost o adevărată prințesă în ziua nunții sale. A purtat o rochie albă, diafană care îi punea bustul în evidență. Brațele îi erau goale, dar acoperite de voalul lung, purtat pe cap. Părul l-a avut făcut bucle, iar buchetul a fost făcut din trandafiri albi. Nici soțul ei nu a fost mai prejos. Cătălin Măruță a purtat un costum negru și o cămașă albă, la care a accesorizat un papion și o batistă.

Social media

Andra Măruță, cerere de căsătorie la Veneția

Andra Măruță a fost cerută în căsătorie într-un cadru extrem de romantic. Cătălin Măruță a profitat de vacanța lor în Veneția și s-a decis să facă marele pas chiar într-o gondolă. În timp ce se plimbau, prezentatorul a scos inelul, iar vedeta s-a emoționat atât de tare, încât îi era frică că nu cadă în apă.

„Acolo am primit inelul de logodnă, la Veneţia. Da, pe gondolă. A fost romantic. A luat două pahare de şampanie, a luat o şampanie, gondolierul ne cânta în italiană. Nu mai ştiu ce melodie era, îmi tremurau picioarele, îmi era frică să nu cad în apă că eram emoţionată şi când mi-am dat seama ce se întâmplă, mai emoţionată am fost. A fost ce trebuie, romantic până în măduva oaselor.”, spunea Andra la „Românii au talent.”