Unul dintre cei mai influenți afaceriști din România, Ion Țiriac, s-a întâlnit cu premierul României, Nicolae Ciucă.

Întâlnirea a avut scopul de a găsi o soluție pentru a salva situația de la Dinamo, care este din ce în ce mai gravă. Este incredibil cum i-a dat peste nas premierul țării, omului de afaceri. 

Ion Țiriac s-a întâlnit cu Nicolae Ciucă

Ion Țiriac a fost primit în audiență de către premierul țării, Nicolae Ciucă. Acesta s-a dus la oficial pentru a discuta despre situația clubului Dinamo. Țiriac i-a spus premierului să facă ceva pentru a salva clubul, deoarece situația acestuia este foarte gravă.  

„Vedeți cum faceți cu Dinamo, băgați-i ceva pe sub fund, ca să stea!”, i-a spus Țiriac premierului. 

Nicolae Ciucă nu a ratat ocazia de a-i da peste nas unuia dintre cei mai bogați oameni din România. Acesta i-a spus lui Țiriac că este „general de armată”. 

Nicolae Ciucă: Eu sunt cu Steaua, nu cu Dinamo!

„Eu sunt cu Steaua, nu cu Dinamo, ca dumneata”, i-a replicat Ciucă. 

Ion Țiriac a povestit cum a mers discuția cu premierul Nicolae Ciucă. El a încercat să îl convingă pe acesta că Dinamo merită mai mult, însă Ciucă nu s-a lăsat înduplecat. Întâlnirea dintre cei 2 nu a avut rezultatul pe care și l-a dorit fostul sportiv. Deși omul de afaceri a încercat să-i explice premierului că Dinamo merită mai mult, Nicolae Ciucă este militar și a ținut să precizeze că el este cu Steaua, nu cu Dinamo. 

Însă nici Țiriac nu s-a dat bătut, și a continuat discuția, spunându-i: 

„Domnu’ general, să dea Dumnezeu să vă țină Steaua încă vreo 50 de ani, dar vedeți cum faceți și cu Dinamo, să-i mai băgați ceva pe sub fund, ca să stea, pentru că din ăștia doi ( CSA Steaua și CS Dinamo) mi-au ieșit 99% din campionii olimpici și mondiali la toate sporturile”, a mai povestit miliardarul.

Ion Țiriac, șocat de Nicolae Ciucă! Cum i-a dat peste nas premierul omului de afaceri: „Eu sunt cu Steaua!”
Sursa: Facebook

Țiriac: „Treaba cu Dinamo este una tristă”

În legătură cu Dinamo, Ion Țiriac spune că este vorba despre „o treabă tristă”.  

„Acolo, ba că sunt afecționații (n.r. – suporterii), pe vremuri îi numeam chibiți, ba că sunt ăștia care hotărăsc, ba că sunt ceilalți care hotărăsc, ba că se vinde, ba că se cumpără… bă, dar școala de copii unde e? Dacă noi aveam nu multe, ci 50 de academii precum cea a lui Hagi, gândește-te dumneata…unde eram?”, a declarat Țiriac, pentru GSP.ro.