Este zi de doliu în lumea showbiz-ului internațional, după ce actrița și cântăreața Olivia Newton-John s-a stins din viață.

Aceasta a fost una dintre cele mai mari vedeta pop ale anilor ’70. A devenit cunoscută publicului larg datorită melodiilor sale și a interpretării din filmul „Grease”, unde a jucat alături de John Travolta.

Olivia Newton-John s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani, după o luptă de 30 de ani cu o boală grea, cancerul. Aceasta a murit luni dimineață, în propria locuință din California de Sud. Anunțul trist al decesului a fost făcut de către soțul acesteia, iar fanii sunt îndurerați.

„Olivia Newton-John s-a stins din viață în liniște, în această dimineață, la reședința ei din sudul Californiei, înconjurată de familie și prieteni. Rugăm pe toată lumea să respecte intimitatea familiei în aceste momente foarte dificile.

Olivia a fost un simbol al reușitelor și al speranței timp de peste 30 de ani, împărtășind tuturor lupta ei cu cancerul la sân.”, a fost mesajul transmis de soțul actriței.

La începutul anilor ’90, actrița a început lupta împotriva cancerului la sân. Mai apoi în anul 2017 boala a revenit, iar în anul 2018 actrița a anunțat că a primit al treilea diagnostic, cancer la baza coloanei vertebrale.

Doliu în showbiz-ul internațional! O mare cântăreață și actriță s-a stins din viață. Fanii sunt îndurerați
Social media

Olivia Newton-John, o carieră vastă

Olivia Newton-John a fost una dintre cele mai cunoscute voci ale anilor ’70. Aceasta și-a început cariera la o vârstă fragedă. A câștigat un concurs de talente la o emisiune TV, „Sing, Sing, Sing”. A format, în adolescență, o trupă de fete și a început să apară în emisiuni săptămânale de muzică pop în Australia.

Olivia Newton-John a scos numeroase hituri country și soft-rock și era deja o cântăreață populară la sfârșitul anilor 1970. Apoi a urmat apariția în producția „Grease” din 1978, unde alături de John Travolta a cucerit publicul. Aceasta a jucat în peste 20 de producţii artistice şi de televiziune. Între ele numărându-se „Xanadu” (1980), „It’s My Party” (1996) şi „A Few Best Men” (2011).

 „Draga mea Olivia, ne-ai făcut viețile tuturor mult mai bune. Impactul tău a fost incredibil. Te iubesc atât de mult. Ne vom revedea pe drum și vom fi din nou împreună. Al tău din prima clipă în care te-am văzut și pentru totdeauna! Danny al tău, John al tău!”, a fost mesajul transmis de John Travolta.