În această perioadă, Larisa Udilă este mai fericită ca niciodată.

Peste câteva zile își va creștina micuțul. De asemenea, fanii au fost curioși să știe dacă nunta cu soțul ei, Alexandru Ogică, va avea loc în aceeași zi cu botezul. Iată ce a spus bruneta pe rețelele de socializare.

Larisa Udilă și Alexandru Ogică trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au împreună și un băiețel, pe nume Milan. Cei doi îndrăgostiți își vor creștina fiul într-o locație exclusivistă. Însă, pentru fani nu a fost îndeajuns. Aceștia au fost curioși să știe dacă va avea loc în aceeași zi în care își vor creștina micuțul. Iată ce a zis bruneta în mediul online.

social media

Când va avea loc nunta Larisei Udilă și a lui Alexandru Ogică

Larisa Udilă este foarte activă pe rețelele de socializare. Ea își ține mai mereu fanii la curent cu ultimele noutăți din viața ei. Larisa interacționează mereu cu fanii pe contul ei personal de Instagram. De asemenea, internauții au fost curioși să afle și când va avea loc marele evenimet: nunta.

Ei bine, cum fanii erau extrem de curioși, Larisa Udilă s-a hotărât să nu-i mai țină „ca pe ace” pe aceștia și le-a mărturisit că nunta va avea loc anul viitor.

„Nu! Nunta o vom face anul viitor.” ,a mărturisit Larisa Udilă pe contul ei personal de Instagram.

Larisa Udilă pregătește botezul celui mic

În familia Larisei Udilă, pregătirile sunt în toi cu privire la creștinarea celui mic. Frumoasa brunetă se pregătește intens pentru evenimentul care va avea loc în această săptămână. Milan, băiețeul ei va fi creștinat într-o locație exclusivistă. De asemenea, partenera de viață a lui Alexandru Ogică a ales trei ținute pentru marele eveniment.

Nașa de botez va fi Nicole Cherry. Larisa Udilă și-a schimbat nașii pe ultima sută de metri, pentru a încinge din ce în ce mai tare atmosfera la marele eveniment.