Iuliana Luciu s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu mai mulți ani. Ea s-a orientat către alte proiecte și este prezentă în mediul online, având o comunitate de 100.000 de urmăritori. De data aceasta, fosta actriță a schimbat repertoriul și a devenit DJ. 

Iuliana Luciu a făcut spectacol într-un club de noapte din Monaco. Clienții au dansat pe piesele mixate de ea și a reușit să își demonstreze calitățile sale de DJ. A postat mai mult imagini pe contul său de Instagram alături de un mesaj pentru fanii ei.

În vârstă de 35 de ani, Iuliana a reușit să finalizeze un proiect de suflet. Avea de mulți ani această idee și a pus-o în aplicare. A învățat lucrurile tehnice și apoi a mers pe ceea ce i-a dictat inima și urechea muzicală. Ea a fost invitată într-un club exclusivist unde a întreținut atmosfera unei petreceri pe cinste.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de iulianaluciu (@iulianaluciu)

Proiectul meu de suflet, muncit la greu, a devenit realitate – DJ invitat la Monaco!
Lucille c’est moi!
Aseară a fost despre muzica mea și Monaco!!!”, a scris Iuliana Luciu pe rețelele de socializare.

Cum are grijă Iuliana Luciu de silueta sa

Iuliana Luciu are grijă de alimentația sa, indiferent ce activități face. Aceasta consumă multe legume și lactate, dar nu uită nici de carne sau pește. Mereu alege și o salată la masa ei, iar acest regim nu îl ține încontinuu. Are momente de pauză, când mănâncă ce poftește, în cantități moderate.

„E o dietă cu alimente diverse, astfel că în fiecare săptămână am mâncat altceva. Regimul este bazat pe multe lactate şi legume crude, dar şi pe carne şi peşte, în diferite combinaţii, cu multe salate. În zilele în care se pune carne în salată, nu se adaugă şi roşii. Cura de slăbire poate fi reluată, fără pauză, până se ajunge la greutatea dorită. Aşa am procedat eu timp de două luni şi jumătate.”, a spus Iuliana Luciu în urmă cu ceva timp.