Nicole Cherry și J Balvin și-au surprins fanii, după ce au postat un videoclip împreună pe celebra platformă de socializare.

Cei doi artiști au o chimie nemaipomenită și au stârnit curiozitatea fanilor pozând în rolul de cuplu, interpretând, de altfel, o piesă extrem de în vogă în mediul online. Cântărețul columbian și frumoasa artistă s-au întâlnit în backstage-ul evenimentului din Cluj Napoca. 

Vedetele au făcut furori pe rețelele sociale

Nicole Cherry și J Balvin s-au filmat în timp ce dansează pe piesa „Déjame Revisarte el Celular 2”, interpretată de cântăreața Ingrid Laien în colaborare cu Los Del Fino. Cei doi artiști simulează o ceartă între îndrăgostiți.

Filmarea a încins Internetul și i-a făcut pe internauți să reacționeze, mai ales că nu este pentru prima oară când frumoasa brunetă și muzicianul argentinian demonstrează că se cunosc și chiar sunt apropiați de circa 8 ani.

„Ai câștigat trendul”, „Cred că urmează o piesă bombă”, „Artiștii mei preferați împreună”, „Și cam asta a fost cu trenul ăsta”, „Am crezut că nu văd bine”, „Sper să faceți o melodie împreună, vă iubesc pe amândoi” sunt doar câteva dintre mesajele transmise de urmăritorii celor doi artiști.

@nicolecherry @jbalvin Que prima? #fyp #jbalvin #acting ♬ Con Una Prima Déjame Revisarte El Celular 2 – ?? Ingrid Laien ?

Nicole a realizat și un videoclip pe una dintre piesele cântat de vedeta de peste hotare, care a reacționat neașteptat. J Balvin a repostat filmarea pe pagina sa de Instagram. Ulterior, cântăreața a ținut să își anunțe fanii despre întâmplare.

Nicole Cherry nu este la prima întâlnire cu J Balvin pe care-l știe de la începutul carierei muzicale. Cei doi artiști păstrează legătura și sunt foarte apropiați. În plus, cântărețul columbian i-a scris inclusiv când și-a schimbat numărul de telefon.

„Ce m-a șocat pe mine la Balvin a fost că atunci când și-a schimbat numărul de telefon, când avea deja colaborarea cu Beyonce, a ținut să-mi scrie că l-a schimbat. Am numărul lui de la începuturi, când m-am întâlnit cu el.

 De abia mă lansasem și tot atunci se lansase și el cu Tranquila. Atunci m-am întâlnit cu el și ulterior am mai discutat. De exemplu, i-am cerut un filmuleț de ziua lui Florin, îl am și acum, a declarat Nicole Cherry.