De Loredana Chivu a auzit toată lumea.

Blondina a apărut constant pe micile ecrane și adoră să fie în lumina reflectoarelor. Pe lângă luxul și opulența pe care nu ezită să le afișeze, fosta asistentă Tv este o împătimită a operațiilor estetice și se pare că este tare mândră de rezultat. Loredana Chivu nu ezită să își expună pe internet formele. Așa s-a întâmplat și de această dată, spre deliciul fanilor. 

Cum s-a afișat Loredana Chivu

Nu este o noutate faptul că blondina postează fotografii în ipostaze provocatoare, spre încântarea bărbaților. Se pare că de această dată, fosta asistentă Tv a încins atmosfera în mediul online cu o nouă postare de acest fel.

Conștientă de felul în care arată, Loredana Chivu își tratează fanii cu spatele. Imaginile cu posteriorul tunat al blondinei i-a lăsat fără cuvinte pe bărbați.

Dar fosta asistentă Tv nu se laudă doar cu intervențiile estetice de la posterior, ci și cele mai mari silicoane din România. Loredana Chivu recunoaște că a trecut de multe ori prin cabinetul medicului estetician, pentru a arăta așa.

Dar nu vă gândiți că nu au existat și voci care susțin contrariul. În ultima perioadă, Loredana Chivu s-a luptat cu kilogramele în plus, lucru care nu a fost deloc pe placul fanilor. Blondina a slăbit cu ajutorul sportului, dar și alimentației sănătoase.

Înainte de a lua câteva kilograme, fosta asistentă Tv primea numai cuvinte de laudă pentru talia de viespe.

Ulterior, fanii au criticat-o pe blondină. Unii au fost șocați, atunci când au văzut imaginile cu Loredana Chivu, care nu mai avea silueta de invidiat la care visează orice femeie.

Dar blondina nici nu a vrut să audă de critici, așa că s-a pus pe slăbit, iar în prezent, merge la sală doar pentru întreținere.