Antonia a răbufnit pe rețelele de socializare după ce a fost martora unor situații de neiertat, susține ea.

Partenera de viață a lui Alex Velea i-a criticat dur pe cei care nu își respectă semenii, indiferent de domeniile ocupaționale pe care aceștia le au. În postarea ei, artista i-a apostrofat pe cei care au un comportament ostil vizavi de angajații din departamentele de curățenie, șoferi sau alți angajați ai hotelurilor.

Scoasă din minți de lipsa de respect a turiștilor

Antonia i-a pus la zid pe toți cei care afișează o atitudine de superioritate atunci când ajung într-un hotel. Mulți dintre turiști nu țin cont de bunele maniere și abuzează de serviabilitatea angajaților din domeniul ospitalității.
Antonia ar fi fost martora unii astfel de moment, motiv pentru care a simțit nevoia să reacționeze. Cântăreața a postat pe contul personal de Instagram un mesaj tranșant la adresa oamenilor care au un astfel de comportament.

„Nu pot sta deoparte când unii oameni tratează chelnerii, femeile de serviciu, șoferii sau personalul hotelier ca pe niște sclavi! Cât de urât poate fi acest lucru! Doar pentru că jobul unor oameni este ” să te servească”, asta nu îți dă dreptul să îi tratezi ca pe sclavi sau să fi nepoliticos cu ei. Jobul lor nu arată că sunt mai jos decât tine.„,a scris Antonia pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Partenerul ei, acuzat anul trecut de hărțuire

Antonia militează pentru drepturile omului indiferent de mediul din care provine. Partenerul ei de viață a trecut însă anul trecut printr-un episod care i-a șifonat imaginea. Alex Velea a fost acuzat de o tânără că ar fi hărțuit-o în timp ce se afla în club. În momentele respective, Antonia i-ar fi fost aproape artistul însă nu a încercat să îl oprească. 

Chiar dacă tânăra respectivă i-a adus acuzații grave, menționând că acesta ar fi scuipat-o, cântărețul a negat totul. Mai mult, acesta a dat-o în judecată pe cea care a făcut aceste dezvăluiri publice.