Gabriela Cristea vrea să ajungă din nou la silueta care a consacrat-o.

În ultimii ani, prezentatoarea a trecut prin fluctuații de greutate. Acestea s-au datorat celor două sarcini pe care vedeta le-a purtat după 40 de ani. Totodată, Gabi are probleme cu greutatea și în urma tratamentelor de fertilitate pe care le-a urmat pe perioade îndelungate.

Cum a reușit să slăbească câteva kilograme

Gabriela Cristea este intens criticată mai ales în mediul online, pentru imaginea pe care o are acum. Mai mult, internauții o pun la zid și pentru faptul că și-ar modifica prea mult pozele ce ajung pe internet. Gurile rele susțin că în fotografiile nemodificate, Gabi ar arăta puțin diferit.

Chiar dacă nu a ținut niciodată cont de gura lumii, vedeta nu este la rândul ei mulțumită de silueta pe care o are. Astfel că, de luni bune urmează un program de slăbit intens.

Gabi combină alimentația sănătoasă cu sportul făcut chiar acasă. Pentru acest lucru, prezentatoarea și-a amenajat o sală de sport chiar în incinta vilei în care locuiește.

Sursa foto: Instagram

Cu toate că se ține de dietă, Gabi nu este încă mulțumită pe deplin de rezultate. Întrebată de fanii din mediul online câte kilograme a reușit să dea jos în ultimele două săptămâni, prezentatoarea a răspuns sincer. Aceasta a mărturisit că mai are încă foarte multe de dat jos.

„Din păcate mai am foarte multe.(kilograme în plus).”, a scris vedeta pe Instagram

Pregătește un nou proiect

Gabriela Cristea a devenit mamă de două ori în ultimii ani, însă nu a lăsat niciodată cariera pe locul doi. Vedeta s-a implicat in proiectele tv care i s-au propus și a reușit să facă față tuturor provocărilor. Acum, pe lângă propria emisiune, prezentatoarea plănuiește să lanseze un nou proiect. Vedeta nu a dat detalii despre acesta, precizându-le fanilor din online că vor avea parte de o surpriză.