Bibi este, fără niciun dubiu, idolul unei generații. Adolescenta s-a lansat de la o vârstă destul de fragedă și a crescut odată cu publicul ei. Acum, ajunsă la o vârstă mult mai matura, vedeta a început să se confrunte cu alt fel de probleme.

Bibi nu mai are nevoie de nicio prezentare în mediul online. Cei care o cunosc, o apreciază deja pentru munca pe care o depune și pentru muzica pe care o face. De-a lungul carierei sale, Bibi și-a dat seama că nu poate fi pe placul tuturor și, de aici și valul mare de hate.

Crescând în epoca online-ului, artista a observat că acolo se petrece cel mai mare bullying. Bibi nu are nicio problemă cu manifestarea părerilor, atâta timp cât acestea se fac controlat și cu un limbaj adecvat. Vedeta a recunoscut că și ea se confruntă cu un val de critici constant, dar deja asta nu o mai afectează.

„Nu-mi imaginam că o să mi se întâmple ceea ce trăiesc acum. Vreau să fiu un om bun și să fac lucruri cu impact asupra oamenilor care mă urmăresc. (…)

Cât de mult hate există pe TikTok, mi se pare șocant. Oamenii judecă, pur și simplu. Mi se pare foarte greșit. Mi se pare foarte greșit ca o aplicație să permită acest lucru.”

Bibi, judecată frecvent de către fani. Care sunt gafele pentru care este taxată artista de fiecare dată
Instagram

Bibi nu are prieteni

Deși este extrem de populară în online, dar și în offline, artista a recunoscut că nu are prieteni. Oricât de ciudat ar putea părea asta, este cât se poate de adevărat. Vedeta a preferat să fie mult mai selectivă cu persoanele din jurul ei, tocmai pentru a sta departe de dezamăgiri.

În continuare, Bibi se bazează doar pe familia ei. Mama sa este și managerul ei și are garanția că îi va vrea mereu binele. Chiar dacă este încă o puștoaică, Bibi a trecut prin anumite experiențe de viață care au făcut-o să se maturizeze înainte de termen.

După ce a rupt logodna cu fostul ei iubit, Antonio Pican, Bibi a început să fie mult mai atentă la persoanele din jurul ei. Momentan, artista nu grăbește să își facă o altă relația. Aceasta preferă să aștepte ca rănile actuale să i se vindece și să se poată implica total într-o viitoare poveste de dragoste.

@video.clipuri1 #bibi #podcast #fy #2022 #foryou #videoclipuri1 #bucuresti ♬ original sound – videoclipuri1