În urmă cu trei ani de zile, întreaga țară a fost șocată de cazul celor două adolescente din Caracal. Pe numele lor Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, cele două tinere au fost victimele monstrului din Caracal, Gheorghe Dincă. 

Deși criminalul a declarat inițial că le-a răpit pe cele două tinere și le-a ucis, Gheorghe Dincă și-a tot schimbat declarațiile. Potrivit celor spuse de el, fetele fie au fost omorâte, fie trăiesc și se află într-o altă țară. Un detaliu șocant avea însă să le dea de furcă anchetatorilor.

Cont de TikTok controversat. Să fie chiar al Luizei Melencu?!

Internauții au rămas șocați să descopere pe TikTok un cont  care pare să aparțină Luizei Melencu. Deși nu se știe cu exactitate acest lucru, potrivit informațiilor care apar, contul este deschis recent.

@luizam.01 #Luiza #?? #foryoupage #haideti_si_pe_foryou #5pasidebine #5pasidebine #haideti_si_pe_foryou #foryou #elbruso #farcas ♬ sunet original – Luiza Melencu297

Mai mult decât atât, țara în care s-ar afla Luiza este Italia. Iată imaginile care au făcut înconjurul internetului.

Cum a răpit-o Gheorghe Dincă pe Luiza. Iată ce le declara anchetatorilor

Deși au trecut 3 ani de la evenimentul care a marcat pe toată lumea, nici acum nu se știe dacă cele două fete sunt în viață sau nu.

Iată ce le povestea Gheorghe Dincă anchetatorilor.

„Prin actul de sesizare s-a reţinut faptul că la 14.04.2019, în jurul orelor 11:30, pe raza municipiului Caracal, judeţul Olt, inculpatul D.G a observat-o pe victima M.L.M. (Luiza Melencu, n.r.) , în vârstă de 18 ani, așteptând în locul numit “a Văduvei” și prin inducere în eroare, prin răpire și prin constrângere, manifestată prin violență fizică și verbală, inculpatul a recrutat-o, (folosind un pretext fals, în sensul că s-a oferit să o transporte “la ocazie”), determinând victima să se urce voluntar în autoturismul său, pe locul din dreapta spate.

Kanal D

Pentru a-i întări victimei convingerea cu privire la realitatea celor susținute, inculpatul s-a deplasat cu aceasta până la intrarea în comuna Dioști unde a oprit și, utilizând violența fizică și verbală, a imobilizat victima, legând-o cu cureaua de la pantalonii săi, de centura de siguranță a banchetei din spate”, transmit procurorii.