Fiecare are preferințele sale pentru decorul casei, de la dacă alegeți plante de apartament sau flori proaspete, până la dacă vă plac culorile neutre sau strălucitoare.

Dar uneori, opțiunile pot fi copleșitoare, chiar și cu ceva atât de mic precum o lumânare. Îți place senzația confortabilă a lumânărilor aprinse? Încercați să vă faceți casa să miroase corect? Continuați să citiți pentru a afla ce parfum de lumânare ar trebui să ardeți în funcție de semnul zodiacal. Vei fi un parfum ușor, floral sau o aromă profundă, de mosc?

Berbec: Lumanare cu scorțișoară cu mere

Ce lumânare ar trebui să-ți cumperi, în funcție de zodia ta
Pixabay

Ești roșu, Berbec! Energia semnului de foc vă oferă încrederea de a vă urmări visele și de a vă face griji pentru detalii mai târziu. Și cu Marte, planeta pasiunii și a hotărârii, stăpânind asupra energiei tale, nu te vei opri până nu obții ceea ce îți dorești.

Pentru a vă potrivi energia, alegeți o lumânare roșie cu un parfum strălucitor și puternic. Puteți savura o aromă cu aromă de mere și scorțișoară pe tot parcursul anului, așa că este absolut în regulă să spargeți devreme acele lumânări de sărbători.

Taur: Lumânare cu ac de pin

Ești un iubitor al lucrurilor mai frumoase din viață, Taur, ceea ce înseamnă că gustul tău pentru decorul casei tinde să se încline spre lux. Natura ta pământească, totuși, conferă un aspect rafinat esteticii tale.

Și ca semn guvernat de romantica Venus, îți place să te răsfăț. Așa că lumânarea ta ideală ar trebui să aibă notele bogate și de vis pe care ai ajuns să le iubești. Mirosurile de mușchi, senzuale îți evidențiază energia. Și sunt, de asemenea, grozave pentru partea ta preferată a casei – dormitorul.

Gemeni: Lumânare cu căpșuni și busuioc

Îți place să schimbi lucrurile, Gemeni. Ca fluture social fără griji al zodiacului, nu te mulțumești niciodată să stai prea mult timp într-un singur loc. Născut sub semnul gemenilor, natura ta duală îți permite să te miști prin lume cu o minte deschisă. Sigur, ai preferințele și favoritele tale, dar ești mereu dispus să încerci ceva nou.

Când vine vorba de lumânarea perfectă, veți dori să alegeți ceva care are profile de miros opuse și oferă o întorsătură surprinzătoare. Busuioc de căpșuni sau lămâie cu zahăr ar putea fi pe aleea ta. Și, din moment ce ești puțin o persoană socialistă, ea recomandă, de asemenea, să cauți un artizan local de la care să cumperi.

Rac: Lumânare de in proaspătă

Ca semn de apă, aduci energie reconfortantă cu tine oriunde mergi. Racul este cunoscut ca îngrijitorul zodiacului, dar trebuie să investești în tine la fel de mult ca și pe alții. Îți tratezi casa ca pe cea mai bună evadare departe de viață, așa că o lumânare care este nostalgică și se simte ca și cum ar fi înfășurată într-o pătură caldă mare într-o după-amiază ploioasă este exact ceea ce ai nevoie. O lumânare parfumată ca rufele proaspete este potrivirea perfectă pentru vibrațiile tale confortabile.

Leu: Lumânare cu trandafir și floare de portocal

În calitate de furor de scene de foc al zodiacului, stilul tău nu are nimic subtil. Cu toate acestea, personalitatea ta înseamnă mai mult decât să încerci să fii în centrul atenției. Ești extrem de loial și aduci poftă de viață în tot ceea ce atingi. Atunci când alegeți un parfum de lumânare, aveți nevoie de unul care întruchipează aceeași energie optimistă și viguroasă.

Ca semn asociat cu însuși regele junglei, nu ești sfiit să faci stropi din când în când și meriți o lumânare care să te facă să simți că ai reușit. De ce să nu alegi o lumânare strălucitoare și puternică cu trandafiri și flori de portocal, care miroase și opulent și proaspăt?

Fecioară: lemn de santal și lumânare de cedru

Pentru tine, alegerea unui parfum de lumânare poate fi un efort dificil. Ai un ochi pentru detalii și ești foarte atent în privința gusturilor tale. Fecioare, ai nevoie de o lumânare pe care să o aprinzi la sfârșitul zilei, care să te ajute să scapi de avantaj.

De aceea, un parfum proaspăt, lemnos, precum lemnul de santal și cedru, este amestecul perfect pentru a vă ajuta să vă relaxați. În plus, acest parfum este atemporal, așa că te vei simți bine când investești într-o lumânare frumoasă.

Balanță: Lumânare cu boabe de vanilie

Fermecător și plin de duh, ești mereu atras în noi situații sociale, care este locul în care prosperi. Spre deosebire de alte semne care resping schimbarea, îți place să îmbrățișezi necunoscutul și să privești mereu partea bună.

Prin urmare, îți vei dori o lumânare care este atât indulgentă, cât și familiară și de care toată lumea se va bucura. Un parfum romantic subtil. Cum ar fi floral sau vanilie, care mulțumește chiar și cele mai pretențioase dintre gusturile vizitatorilor.

Scorpion: Lumânare cu tutun și paciuli

Ai un gust rafinat, Scorpion. Ca semn de apă pasionat și extrem de intuitiv, te bucuri de un parfum de lumânare cu ceva îndrăzneală și profunzime. Un Scorpion ar trebui să aprindă o lumânare care emană mister și senzualitate. Ca o lumânare bogată și mosc de tutun și patchouli.

S-ar putea să vrei să iei câteva mai multe decât crezi că ai nevoie pentru a păstra ambianta și sexy în fiecare cameră a casei. La urma urmei, ești cunoscut pentru că ești atât foarte sexual, cât și incredibil de romantic.

Săgetător: Lumânare de chihlimbar și smochină

Ești un căutător de senzații tari, Săgetător. Ca semn de foc, nimic nu este mai important pentru tine decât să urmărești flacăra dorinței inimii tale. Cauți mereu să crești și să te îmbunătățești cu noi experiențe, idei și aventuri.

O lumânare care vă amintește de cea mai iubită destinație de călătorie. Unul care miroase a chihlimbar, smochin sau șofran pentru o notă de condiment aromat, va fi potrivit. Pentru a o face și mai bună, alegeți această lumânare în următoarea călătorie.

Capricorn: Lumânare din piele și mahon

Simplu și elegant, nu-ți place dezordinea din viața ta, Capricorn. Nu ești străin de munca grea și te mândrești cu maturitatea și dedicarea ta pentru a crea viața visurilor tale.

Nu aveți nevoie de nimic fantezant sau sclipitor, vă place doar să vă bucurați de confortul vieții. Mirosurile pământești și bogate te atrag, așa că  o lumânare din piele și mahon va fi perfectă. Pentru un semn atât de ambițios, chiar nu poți greși cu o lumânare care miroase a bibliotecă veche.

Vărsător: lumânare cu papaya și rodie

Tu ești cel excentric al zodiacului, Vărsător. Dragostea ta pentru neobișnuit îți va duce adesea viața în direcții palpitante și neașteptate. Când vine vorba de alegerea lucrurilor pentru casa ta, vrei articole care să iasă în evidență și să înceapă conversația.

O lumânare de sine stătătoare turnată într-o formă distractivă. Cine are nevoie de un pahar când poți împinge puțin plicul? În ceea ce privește mirosul, alegeți ceva neobișnuit și surprinzător de dulce. Cum ar fi papaya tropicală și rodia.

Pești: Lumânare de nucă de cocos cu sare de mare

Compasiv, visător și puțin mistic, ești un gânditor profund, Pești. Ca semn final al zodiacului, cuprinzi toată energia altor zodii. Ceea ce te face destul de sensibil la schimbările de dispoziție din jurul tău. Natura ta reflexivă și emoțională te face un prieten și partener incredibil. Dar înseamnă și că ai nevoie de mult timp pentru a te decomprima.

Ca semn de apă, ești atras de mirosuri care îți amintesc de plimbările lungi pe plajă și de briza sărată a oceanului care suflă prin păr. Un parfum tropical care te duce într-o evadare pe insulă este tot ce ai nevoie pentru a-ți lăsa necazurile în urmă. Gândiți-vă la arome de nucă de cocos, ananas și aer sărat care vă scot în evidență sirena interioară. Și vă permit să vă lăsați mintea să rătăcească puțin.