În urmă cu o lună, Tzancă Uraganu și Lambada erau protagoniștii unui scandal de proporții. Cei doi aveau un conflict cu un vecin, iar acum totul va ajunge în fața judecătorilor. Mai mult, vecinul acestora a cerut un ordin de restricție provizoriu, până se va termina procesul. Medicul stomatolog este hotărât să își facă dreptate și îi va aduce pe cei doi în fața instanței.

Întreg conflictul între medicul stomatolog și Tzancă Uraganu a pornit în urmă cu o lună. Atunci medicul numai ce se mutase în blocul în care locuiește Lambada și a început renovările. Însă, Tzancă Uraganu și partenera lui au fost deranjați de zgomot. Au mers la ușa vecinului și au făcut scandal. Aceștia sunt acuzați de violență verbală, fizică, dar și de faptul că au vrut să intre cu forța în apartamentul vecinului.

Acum, medicul stomatolog este determinat să nu îi lase pe cei doi să scape prea ușor, așa că le-a dat întâlnirea la tribunal, în fața judecătorilor.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

„Probele sunt cele pe care le-am atașat și la dosar. Înregistrările video, dovada plângerii către poliție și pozele. Înfățișarea noastră va fi sub reprezentarea avocatului. Era absolut necesară această înfățișare în sensul în care nu vom lăsa baltă nimic.

Această primă înfățișare, din câte am înțeles de la avocat, este pentru că am cerut niște măsuri prin ordonanță președințială, niște măsuri provizorii. Un fel de ordin de restricție provizoriu până se termină procesul.”, a declarat medicul stomatolog.

Tzancă Uraganu și Lambada vor ajunge în fața instanței! Cei doi nu scapă ușor din scandalul cu vecinii Social media

„A încercat să spargă ușa”

Întreg conflictul ar fi explodat în momentul în care Tzancă Uraganu ar fi încercat să îi spargă ușa vecinului și să își impună punctul de vedere cu forța. Atunci medicul stomatolog a chemat Poliția și a depus o plângere.

„De când am început lucrările, în prima zi a urcat ea. Ea fiind Lambada. După a urcat și el, i-a înjurat, în fine. Ei au venit la două, trei zile, tot au venit și au urcat, au bombănit pe acolo. I-au înjurat pe toți. Am terminat lucrările de renovat și am zis că trebuie să schimbăm și geamurile de termopan. Au venit și atunci. A început să dea cu piciorul în ușă, să bată în ușă, să încerce să o spargă. Pe soție au amenințat-o, pe mine nu. Ultima pățanie că facem copilul nostru zgomot.

Am chemat Poliția când a venit el să încerce să spargă ușa. Soția l-a înregistrat, dar a chemat și Poliția. Am făcut plângere penală la Poliție, s-a făcut plângere de către avocați. Plângere civilă și penală.”, declara vecinul lui Tzancă Uraganu.