Cu toții avem caracteristici pe care le-am schimba dacă am putea.

Poate că ai părul drept și mereu ți-ai dorit să ai bucle. Sau ai visat cu ochii deschiși cum ar fi să ai pistrui. S-ar putea chiar să preferați ca sprâncenele sau paturile de unghii să aibă o formă diferită.

Cu toate acestea, una dintre cele mai comune nemulțumiri de frumusețe se învârte în jurul bărbiei. Indiferent de greutatea, vârsta sau stilul dvs. de viață, o bărbie dublă poate să se stabilească și poate fi practic imposibil de eliminat. Dar nu te teme. Există câteva modalități foarte simple de a ascunde această zonă.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Conturează-ți machiajul

Cele mai bune 5 trucuri de frumusețe pentru a ascunde o bărbie dublă Pixabay

Una dintre cele mai transformatoare moduri de a ascunde o bărbie dublă este cu conturul, deoarece ajută la definirea și alungirea liniei maxilarului. Potrivit Laura Roncagli, makeup artist profesionist și co-fondator al MyBeautik.com, trucul este să găsești cea mai bună nuanță pentru tine. „Aceasta este în mod normal o nuanță care este cu două tonuri mai închisă decât nuanța pielii. Și are o nuanță rece sau cenușie”, spune ea. Folosește o formulă mată.

Pentru a aplica conturul, conturează chiar deasupra maxilarului și chiar sub osul maxilarului. Cu o nuanță mai deschisă – Roncagli notează că acesta poate fi corectorul tău – evidențiază-ți osul maxilar. „Asigură-te că amesteci cu adevărat acest lucru, astfel încât să nu existe linii dure sau pete de culoare”, spune ea. „Odată ce totul este omogenizat, puneți-l cu pudră și gata!”

Așezați blush-ul strategic

Conturarea nu este singura tehnică de machiaj care poate camufla o bărbie dublă. Fardul de obraz bine plasat poate ajuta, de asemenea. „Dacă port o culoare moale a obrajilor, uneori îmi place să-l praf în zonele tâmplei, în jos prin golul pomeților. Apoi să trec sub linia maxilarului și să obțin acea zonă a bărbiei duble.”, spune Kerrin Jackson, makeup artist nominalizat la Emmy și creatorul blogului The Makeup Refinery. Aduce pur și simplu o completare plăcută tenului tău și ajută la legarea zonei respective cu restul feței. Ajutându-ți bărbia să se integreze, vei ajuta și la ascunderea acesteia.

Încercați o coafură lob

De asemenea, părul tău poate dezvălui sau ascunde o bărbie dublă. Poți să încerci un lob sau un bob lung. Acest stil va alungi fața și gâtul și va atrage atenția de la zona cu probleme. O altă opțiune de luat în considerare este un stil lung stratificat. 

Singurul stil de evitat? Un bob până la bărbie. Acest stil nu numai că va atrage privirea către bărbie. Dar va accentua și rotunjimea feței.

Stilați părul departe de față

Odată ce ai tăiat în ordine, vei dori să-ți dezvolți tehnica de styling. Marcus spune să eviți să încadrezi fața prea aspru. Suflați părul de pe față sau ondulați de pe față. Făcând acest lucru, eviți ca părul să îți cadă în jurul feței și creând o formă rotundă pentru a intensifica o bărbie dublă sau a atrage atenția asupra acesteia.

Dacă doriți ca tunsoarea să vă dea o mână de ajutor aici, încercați un breton măturat lateral. Cu acest tip de breton care cade în jurul pomeților, va atrage privirea în sus pe față și departe de zona bărbiei.

Ține-ți bărbia dreaptă

Acest ultim sfat este cel mai simplu din grup. Știu că este probabil ceva ce făceau femeile în urmă cu generații. Dar încearcă întotdeauna să ții puțin bărbia jos. Acest lucru se poate face în conversații, fotografii și atunci când pur și simplu mergeți pe stradă.