Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România.

El a ajuns la o vârstă fragedă să aibă parte de un succes remarcabil și să fie în inimile a milioane de fani. De curând și-a arătat părinții în mediul online și urmăritorii au fost impresionați.

Bogdan de la Ploiești a ajuns la vârsta de 26 de ani și toată lumea îl recunoaște. Vocea sa inconfundabilă l-a făcut să fie extrem de apreciat și să aibă parte de numeroase evenimente unde să cânte. În spatele său este mereu familia care îl susține necondiționat, iar, uneori, acesta își arată părinții pe rețelele de socializare.

Pe cât de viral și mediatizat este artistul, pe atât de discreți sunt părinții săi. Aceștia nu se afișează prea des alături de fiul său și preferă ca momentele lor să fie ferite de camere și de ochii curioșilor. Bogdan de le Ploiești nu reușește să se întâlnească prea des cu cei care i-au dat viață din cauza programului aglomerat și a cântărilor sale.

Cum arată părinții lui Bogdan de la Ploiești

Într-un videoclip postat recent pe contul său, artistul este în piscină alături de părinții său. Ei i-au făcut timp să petreacă câteva momente liniștite în familie. Bogdan de la Ploiești îi întreabă de cât timp se iubesc, iar răspunsul a fost că de 35 de ani și tot continuă. Manelistul seamănă cu ei, iar mulți internauți au remarcat acest lucru.

În repetate rânduri, a mărturisit că se înțelege foarte bine cu părinții săi și că îi iubește foarte mult. Totodată, le este recunoscător că l-au susținut în cariera sa muzicală și nu l-au îndrumat către altceva. Indiferent de context, au fost alături de Bogdan.

„Mă aflu aici cu doi îndrăgostiți minunați. De câți ani vă iubiți? 

„De 35 de ani și încă…Așa se iubește.”

„Da, să fiți sănătoși cu toții. Așa se iubește.”