Lora este una dintre artistele foarte apreciate din România. Aceasta are o carieră înfloritoare și se bucură de succes. Însă, vedeta are și un regret. În urmă cu câțiva ani a dat cu piciorul unei oportunități mari și asta din cauza unui iubit foarte gelos. Artista putea să ajungă cunoscută la nivel internațional, însă a pus dragostea în fața carierei.

În cadrul unui interviu recent, Lora a mărturisit că în urmă cu ceva ani a ratat o șansă pentru care mulți ar da orice. Se pare că artista a fost remarcată și apreciată de un cunoscut DJ american. Însă, din cauza iubitului de la vremea respectivă, care era foarte gelos, Lora a pierdut șansa. Mai exact, partenerul nu a lăsat-o să discute cu celebrul DJ și a preferat să o ducă pe Lora acasă.

O colaborare interesantă se putea naște, iar aceea putea să fie rampa de lansare a artistei pe scena internațională. Însă, Lora a pus mai presus de toate dragostea și a ratat o oportunitate mare.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

„Am o poză foarte tare cu Maxi Jazz. Care mă strânge în brațe și care a stat să mă vadă în timpul concertului pentru că a fost foarte impresionat. Pentru că am avut un iubit gelos pe vremea aia și nu voia să înțeleagă că Maxi Jazz are o soție și că soția lui e pe scenă cu el.

Și omul chiar m-a admirat foarte mult și îi plăcuse concertul. A vrut foarte mult să plecăm acasă. Așa s-a stricat o posibilă colaborare. Eu am tot respectul pentru oamenii care fac muzică la nivel internațional. Mie câteodată mi-e greu și la nivel național”, a declarat Lora, potrivit cancan.ro.

Cum și-a „ucis” Lora cariera internațională din cauza iubitului! Vedeta a fost remarcată de un mare DJ Instagram

Lora și Ionuț Ghenu, gata de nuntă

Anii au trecut, iar acum Lora a învățat cum să echilibreze viața personală cu cea profesională. De câțiva ani, artista se iubește cu Ionuț Ghenu, iar relația celor doi este una cât se poate de bună. Mai mult, aceștia chiar se pregătesc de nuntă. Evenimentul a fost amânat de câteva ori, însă momentul cel mare se apropie în sfârșit. Cel mai probabil anul viitor își vor unui destinele.

„Nunta? Nu știm când anume va fi! Am amânat-o iar. Nu vrea să mă mărit în anul războiului. A fost pandemia, acum e războiul. Tot timpul intervine câte ceva în viața asta. Nu mai știi ce să crezi și ce planuri să-ți mai faci în lumea asta plină de surprize! Mai așteptăm, avem răbdare”, a declarat Lora.