Lucian Heiuș a criticat-o pe Diana Șoșoacă, precizând că aceasta are un comportament ca orice alt contribuabil rău platnic.

Mai mult, acesta susține că Șoșoacă inventează dușmani și lansează scenarii fanteziste cum că cineva ar avea ceva cu ea.  

În cazul Dianei Șoșoacă, inspectorii ANAF au început executarea silită, prin proprirea conturilor bancare și emiterea unei adrese către Senat prin care i se solicită să i se rețină o treime din indemnizație. De asemenea, acesta spune că impozitele și taxele nu au culoare politică. 

Șeful ANAF: Doamna Șoșoacă are un comportament ca orice alt contribuabil rău platnic

“Doamna Şoşoacă are de achitat nişte obligaţii la bugetul de stat şi, din păcate, are un comportament ca orice alt contribuabil rău platnic. În loc să îşi achite obligaţiile pe care le are, inventează duşmani şi lansează şi scenarii fanteziste de multe ori că cineva are ceva cu dumneaei. Eu am spus-o şi o repet de fiecare dată: Din punct de vedere al ANAF-ului, impozitele şi taxele nu au culoare politică. Doamna senator Şoşoacă pentru noi este un contribuabil ca oricare altul”, a afirmat şeful ANAF. 

Diana Șoșoacă a acumulat câteva datorii la stat, și fiindcă nu a ținut cont de somația primită din partea ANAF, este executată silit.  

Lovitură totală pentru Diana Șoșoacă! Fiscul a pus ochii pe salariul senatoarei

Heiuș: Când ai obligații de plată, nu contează ce profesie ai

„Trebuie să înţeleagă toată lumea din ţara asta că atunci când ai obligaţii de plată către bugetul de stat, nu contează cine eşti, ce profesie ai sau ce poziţie ai. Din contră, ar trebui ca cei care ocupă funcţii în aparatul de stat sau în Parlamentul României să aibă chiar un comportament exemplar pentru restul populaţiei”, a mai transmis şeful ANAF. 

Lucian Heiuș este convins că vor fi recuperate sumele pe care senatorul le datorează bugetului de stat.  

Recent, Diana Șoșoacă a vorbit despre ceea ce i se întâmplă cu Fiscul. Aceasta a declarat că deciza  ANAF a venit în urma amenzilor pe care le-a primit în timpul pandemiei de coronavirus, dar mai este vorba și despre alte sume despre care aceasta susține că „habar nu are”.   

Ce spune Șoșoacă despre datoriile pe care le are

În ceea ce privește amenzile, Diana Șoșoacă spune că majoritatea au fost anulate în instanță, însă fiscul continuă să instituie popriri și executări silite. Cât despre celelalte sume, Diana Șoșoacă spune că ar fi vorba despre sume de la cabinet, pe care le-a achitat online, prin ghișeul.ro. Aceasta spune că are plăți efectuate în luna februarie care apar încă a fi în procesare.