Adelina Pestrițu este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi. Aceasta și-a deschis propriul site de haine și are mare succes. Iată care sunt prețurile pentru creațiile sale. 

Adelina Pestrițu se numără vedetele foarte bine îmbrăcate. Stilul său elegant le-a făcut pe multe doamne și domnișoare să îi cumpere hainele sale pe care le găsesc pe site-ul ei. Aceasta a abordat o gamă variată de articole, astfel că doritoarele au de unde alege. Chiar ea își poartă creațiile și se arată cu multă mândrie, bucurându-se de succesul pe care îl are.

Pe rețelele de socializare, vedeta le arată fanilor săi ultimele noutăți din viața sa. Pe lângă asta, a creat o serie de clipuri cu bunele maniere în societatea actuală. Ținutele sale sunt foarte bine puse la punct, iar Adelina Pestrițu nu iese din casă fără să arate impecabil.

În ciuda popularității sale, prețurile pentru o rochie sunt accesibile multor persoane. Astfel, cele mai ieftine sunt la prețul de 200 de lei și ajung până la 670 de lei. La alte categorii de haine, precum geci, topuri, trench-uri sau fuste, prețurile ajung la un prag mai înalt și pot depăși chiar 1.000 de lei.

Byeda.ro

Cum se înțelege Adelina Pestrițu cu soțul ei

Adelina Pestrițu și Virgil Steblea sunt căsătoriți de patru ani și se iubesc la fel ca la început. Cei doi sunt părinții unei fetițe frumoase și, odată cu trecerea anilor, au devenit mai apropiați. Se susțin reciproc în toate proiectele, iar bărbatul este mereu un umăr de sprijin pentru vedetă. Aceștia au o relație solidă, își comunică tot timpul problemele și nu își ascund niciun secret.

„O simt consolidată și avem încredere reciproc unul în celălalt, ceea ce îmi dă o stare de bine și liniște interioară. Sunt lucruri de bază în orice cuplu. Ne cunoaștem limitele și nu apăsăm accelerația mai mult decât este cazul. Suntem transparenți și nu există minut din zi să nu știm unul de celălalt. Ne spunem absolut orice avem pe suflet. Ne știm toate parolele și nu avem secrete.”, a spus Adelina Pestrițu pentru Viva!