Mihaela Bilic a ajuns să fie criticată pe rețelele de socializare după ce a făcut o recomandare. Mai mulți internauți s-au pus împotriva sa după ce a lăudat o sticlă de suc, care ar fi nocivă.

Mihaela Bilic este cunoscută drept un medic extrem de cunoscut, reușind să schimbe mentalitatea persoanelor cu privire la alimentație. Aceasta consideră că echilibrul este cel mai important și nu este fană a dietelor stricte. Indiferent că vorbim despre un burger, pizza sau o sticlă de suc, nutriționistul le recomandă, în procesul de slăbire, dar ele reprezintă o excepție de la regulă.

După ce a recomandat un suc în mediul online va având zero calorii, internauții s-au arătat revoltați. Aceștia consideră că sfaturile ei sunt greșite și că băutura este nocivă. Mulți au anunțat că nu o vor mai urmări fiindcă spusele sale nu sunt veridice. Cel mai bine ar fi trebuit să recomande apă sau un ceai, în loc de un suc carbogazos și plin de chimicale.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihaela Bilic (@doctorbilic)

„Nu ar fi mai sănătos un pahar cu apă???”, „Îmi este scârbă dacă un doctor a ajuns să promoveze așa ceva.. 0 calorii poate avea doar un pahar de apa plată, de preferat să fie de izvor. Ok, să zicem că nu are zahar dar ce facem cu e-urile cangerigene pe care porcăria asta le conține?”, „Sănătate curată! La recomandarea medicului! Așadar…în cine să mai avem încredere?”, „Nu ar fi de preferat un mango? Are și fibre!”, „Îmi pare foarte rău, dar îndulcitorii sintetici sunt mai nocivi decât zaharul …nu mi se pare ok ca un medic sa promoveze așa ceva….Atenție mare!”, „Eu vă admir pentru felul revoluționar de a prezenta anumite tipuri de alimente care le știm că îngrașă dar de fapt nu este așa dar totuși Fanta? Prefer să cred că e o reclama plătită sper că nu credeți că aceasta băutură este ok, doamne și ferește.”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate la postare.