Alessandra Stoicescu a devenit mamă în urmă cu doar trei ani când a adus-o pe lume pe Sara Maria. Aceasta împreună cu soțul ei, Sergiu Constantinescu își iau fiica și merg în cele mai inedite vacanțe, dar sunt taxați pentru ceea ce fac. Multe persoane cred că micuții nu au ce căuta în astfel de locuri, iar prezentatoarea de știri le dă replica.

Alessandra Stoicescu este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de știri de la noi. Aceasta este mama unei fetițe frumoase în vârstă de 3 ani pe care nu o poate lăsa acasă niciodată. Indiferent de destinația vacanțelor pe care le alege, ea și soțul ei merg împreună cu micuța lor,

Alessandra Stoicescu:„ Îi dă stări de tot felul”

Știrista a postat o fotografie cu fiica sa în mediul online și a avut un mesaj pentru urmăritorii săi. Consideră că vacanțele sunt esențiale pentru un copil în dezvoltare, indiferent de vârsta sa. Încă de mic reușește să lege prietenii cu copiii de alte naționalități și va înțelege mai multe lucruri.

Alessandra Stoicescu recunoască că s-a săturat să audă întrebări despre acest subiect și că Sara va merge mereu alături de ea. În prezent, ei se distrează în Mykonos, frumoasa insulă grecească. Au ales o cazare departe de zonele populare, încât să aibă parte și de liniște.

„Ce rost are să o iei pe Sara oriunde, încă de mica, și tocmai până in Oceanul Indian? Chinui copilul și nu înțelege nimic.
Oricum nu ține minte nimic. Las-o acasă. Aia nu e vacanță. Mai bine mergeți cu ea doar aici, aproape, că altfel e degeaba, mai mult chin decât bucurii.
Voi de câte ori ați auzit asta?
Nimic mai fals. Am mers cu Sara peste tot și am constatat că orice călătorie o îmbogățește și o ajută să se dezvolte, să cunoască oameni, obiceiuri, limbi, animale, flori, culori și mirosuri diferite, îi dă stări de tot felul, pe care acasă nu le poate avea, experiențe unice.
Recunosc că ideile preconcepute mă stârnesc și mă bucur să dărâm mituri. Provocarea verii este Mykonos.
Insula renumită pentru petreceri poate fi locul foarte potrivit pentru o vacanță cu copiii. Am ales un hotel cu piscina și plaja proprie, am fugit (firesc) de zona de petrecere.”