Ramona Olaru și Cătălin Cazacu se simt mai fericiți ca niciodată atunci când sunt împreună. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Mai mult, aceștia au planuri mari de viitor. Chiar Ramona a fost cea care a dat cărțile pe față și a dat mai multe detalii cu privire la relația ei de dragoste cu Cătălin Cazacu. Cei doi își doresc să devină părinți cât mai curând. 

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează un cuplu de câteva luni bune. Cei doi se simt mai fericiți ca niciodată și nu ezită mai deloc să ofere detalii despre relația lor. Chiar asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a fost cea care a făcut declarații în legătură cu relația de dragoste pe care o are cu Cătălin Cazacu. Iată ce nu ar putea ierta niciodată vedeta.

social media

Ramona Olaru, detalii din relația cu Cătălin Cazacu

În cadrul unei emisiuni, Ramona Olaru a mărturisit faptul că partenerul ei de viață nu este deloc romantic, însă cu siguranță i-ar fi plăcut acest lucru. De asemenea, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a mai mărturisit că nu ar ierta niciodată înșelatul, iar lucrul care o enervează la culme este minciuna.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

„Cătălin este…cred că dacă i-ai aprins niște lumânări pentru o seară romantică se uită ca săracul în traistă, dar el ar vrea să fie. Nu poate să fie siropos, însă nu mi-aș dori să fie așa. Nimeni niciodată nu ar ierta dacă ar fi înșelat, oricum dacă ajunge un om să facă acest lucru înseamnă că acolo unde a fost nu a fost neapărat fericit sau împlinit și nu este doar vina lui dacă că te-a înșelat.

Pe locul doi este că nu suport să mă mintă cineva cu absolut nimic, nu neapărat ceva foarte important. Am o problemă foarte mare cu chestia asta, dar el asta făcea înainte. Doar nu ești fraier să pierzi o femeie ca mine”, a declarat Ramona Olaru la Antena Stars.

Mai mult, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au planuri mari de viitor. Cei doi vor să devină părinți cât mai repede.

„Da. Ne dorim lucrul ăsta cât mai curând și cum am mai spus de fiecare dată, muncim la el. Să sperăm cât mai curând.”, a declarat Ramona Olaru pentru sursa citată mai sus.