Andreea Bălan este o mamă împlinită și o femeie de succes.

Artista are două fetițe splendide și o carieră strălucită, însă viața sa nu a fost dintotdeauna perfectă. Cântăreața s-a confruntat cu boala secolului și a recunoscut că deși avea lumea la picioare, nu se simțea deloc fericită. Recent, blondina și-a deschis sufletul în cadrul unui podcast online. Iată ce mărturisiri cutremurătoare a făcut jurata de la „Te cunosc de undeva”. 

Cum a ajuns cântăreața de la depresie la bucuria supremă

Cu toate că astăzi e o femeie fericită, Andreea Bălan nu a simțit întotdeauna bucuria. Astfel, a fost nevoită să treacă și prin momente mai puțin frumoase. Artista a vorbit în cadrul unei emisiuni de pe YouTube că în urmă cu 11 ani a trecut prin clipe mai delicate, când a constatat că suferă de depresie.

Chiar dacă că era împlinită pe toate planurile și avea cariera pe care și-o dorea, dar și o relație stabilă de opt ani, precum și mulți bani, fericirea nu exista. Atunci și-a dat seama că trebuie să începe să lucreze cu ea pentru a scăpa de tristețea care o cuprindea, deși nu ar fi trebuit să aibă motive.

Totodată, vedeta a susținut că și-ar dori ca oamenii să dețină sumele colosale la care visează pentru a realiza că nu totul constă în bani. Mai mult decât atât, ea a mărturisit că fericirea vine din interior și din lucrurile mici.

”Am avut depresie la un moment dat, la 27 de ani. M-am trezit, aveam o relație minunată, începusem să câștig și financiar, începusem să câștig bine. Aveam o carieră stabilă deja, scosesem albume, piese.

Spuneam că sigur dacă albumul va avea succes, o să fiu fericită. Dacă relația mea o să meargă bine, o să fiu fericită. Fericirea nu a venit, că eu le căutam în exterior”, a susținut Andreea Bălan.

@r0xana22 #potcast#foryou #andreeabalan#gandestediferit #fy ♬ sunet original – ?Roxy❤


Artista a afirmat că a făcut terapie și în continuare merge la terapie. Însă, acum știe clar că a depășit orice fel de probleme. În sfârșit a scăpat de rănile din copilărie care aveau consecințe în viața de adult.