De câteva zile, Gabriela Prisăcariu Dani Oțil se răsfață pe Cast de Azur, într-o vacanță binemeritată. Cei doi îndrăgostiți au decis să-și aloce câteva zile doar pentru ei și să se bucure de peisajele superbe din Franța. Au ales o locație de lux și nu ezită să împărtășească cu fanii lor imagini din locurile în care ajung. Recent, însă, modelul a ținut să specifice un lucru, având în vedere valul de ironii care au venit din partea internauților.

Se pare că gluma pe care a făcut-o Gabriela Prisăcariu la adresa fostei partener de viață a lui Dani Oțil, Mihaela Rădulescu, nu a fost uitată nici acum. Chiar dacă au trecut luni bune de la roast-ul făcut de blondină, unii dintre fani tot mai au tendința să facă ironii pe baza acestui subiect. Pentru a trata cu aceeași monedă situația, modelul nu s-a putut abține și a făcut o ironie, ținta fiind chiar soțul său.

„În vacanță cu bunicul" Gabriela Prisăcariu își umilește soțul în public. Cum a reacționat Dani Oțil

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Gabriela Prisăcariu, ironie la adresa soțului său

Sătulă să mai audă aceeași glumă, Gabriela Prisăcariu a închis gurile răutăcioșilor, spunând că, de fapt, nu se află în vacanță la bunici, ci cu bunicul, făcând referire chiar la soțul său. Dani Oțil a intrat imediat în pielea personajului făcând jocul soției sale.

Gabriela Prisăcariu a ținut să reamintească tuturor că gluma legat de Mihaela Rădulescu nu a fost decât un text creat de o cineva pentru un roast, și nicidecum de ea.

Gabriela Priăscariu: „Nu, nu sunt în vacanță la bunici. Sunt în vacanță cu bunicul.”

Dani Oțil: „Adu-mi proteza. Nu pot să mănânc caracatița”

Gabriela Prisăcariu: „Da, aceea a fost o glumă scrisă de un om pentru un roast. Știu că sunteți sau vă credeți fani, dai mai primesc încă «enșpe» mii de mesaje la fel, deci nu ați inventat nimic, nicio glumă, da, am râs.”, a fost conversația dintre cei doi.