În urmă cu un an de zile Cristina Cioran și iubitul ei Alexandru Dobrescu au devenit părinții unei fetițe minunate. Se bucură de familia pe care au format-o, iar luna trecută i-au rupt turta. 

Kilogramele pe care le-a acumulat au fost date jos cu rapiditate. Cum a reușit vedeta și ce dietă a ținut a povestit chiar ea.

Cristina Cioran și dieta-minune prin care a slăbit

Pe contul ei de Instagram vedeta le-a împărtășit fanilor dieta care a ajutat-o să dea jos kilogramele acumulate.

„Am dat jos 7 kg și sunt fericită! Mai am 3 kg de dat jos, nu mă las! Hai să vă spun cum am reușit. Doamna doctor mi-a povestit despre aceasta dieta și cum vă spuneam ca nu am avut prea multă grijă de mine în ultimul timp, s-a legat perfect!”, a scris Cristina Cioran pe social media.

Tânăra mămică a povestit motivul pentru care a ales să urmeze acest regim. 

,,De ce am ales să merg pe aceasta dietă? Pentru că sunt puturoasă și nedisciplinată! Pentru că sunt mesele pregătite. Pentru că nu trebuie să cântăresc, scad, adun. Șunt leneșă și nu sunt sigura pe mine cu o halcă de carne în față.

Instagram

Da! Ai mesele la plic! Cât de bine! Scoți shakerul, pui apă, amesteci și bei! Ai și mese calde pe care ori le încălzești la microunde ori pe foc. Ai de ales din o grămada de sortimente de supe și băuturi dulci. Te ajută să nu îți fie foame. Te ajută să arzi kilogramele.

Ai 6 mese pe zi și 800 de kcal în total pentru o zi. Crede-mă, te saturi!”, a scris Cristina Cioran, pe rețelele de socializare.

Cum s-a schimbat vedeta de când a devenit mamă

„Nu există „vechea” Cristina sau „noua” Cristina. Consider că cu fiecare experiență pe care o avem, creștem câte puțin, evoluăm, așadar nu văd schimbări din astea drastice, de genul cum eram înainte, cum sunt acum.

Colaj Substantial

Mi se pare că dacă am suferi după ce considerăm că am fi fost înainte, ar fi nasol, nu am putea să mergem mai departe. Cred cu tărie că dacă vrei să-ți faci timp, îți faci.

De multe ori acest „nu am timp” e așa ca o scuză pentru alții”, spunea vedeta, în urmă cu ceva timp.