Jador este unul dintre cei mai de succes artiști de la noi.

Acesta a descoperit faima atunci când se aștepta cel mai puțin. Dacă acum are tot ceea ce își poate dori, înainte de a deveni celebru, viața lui nu a fost deloc una roz.

Jador provine dintr-o familie modestă de penticostali. Artistul nu a uitat nicio secundă de unde a plecat și îi este recunoscător familiei sale pentru tot ceea ce a făcut pentru el. Chiar dacă mama și tatăl lui nu îi ascultă muzica din cauza religiei pe care o au, asta nu înseamnă că nu sunt mândri de reușite copilului lor.

Jador a fost mereu extrem de atașat de tot ceea ce înseamnă casă și familie. De fiecare dată când a trebuit să vorbească despre cea care i-a dat viață, artistul a avut numai cuvinte de laudă la adresa ei. Înainte de a-și descoperi drumul către succes, Ionuț Dumitrache nici nu visa ce planuri are destinul cu el.

Lui Jador nu îi este rușine să recunoască. Înainte să fie celebru, artistul a mâncat din gunoi
Instagram

Jador trăiește viața la care a visat mereu

În lumea maneliștilor, Jador a primit toate confirmările de care avea nevoie. Talentul lui a fost recunoscut la scară largă, iar piesele lui sunt cântate de sute de mii de fani. De-a lungul timpului, artistul a investit foarte mult în imaginea lui, iar asta a fost cea mai bună decizie pe care o putea lua.

În jurul numelui său, Jador a construit un adevărat brand care îi generează sute de mii de euro. Manelistului nu îi lipsește nimic și nu spune niciodată „nu” mofturilor pe care le are. Acest lucru este posibil abia acum, după ani de muncă pe scenă.

Înainte de a deveni cunoscut, Jador avea un trai la limita decenței. Copilăria lui a fost una grea, mai ales după ce tatăl său a plecat să muncească în străinatăte. Artistul nu se ferește să recunoască că a avut momente în care a mâncat și din gunoaie.

@lukian2011 #65k #fypシ #4you #romania?? #❤ #dragoste #tiktok #? #4u #now #??? #duet #BOSSMoves #lukian2011 #4upage #comedy #comedia #jador #podcast ♬ sunet original – LUKIAN