Vrei să știi dacă urmează să faci pasul cel mare anul acesta? Tot ce ai de făcut este să alegi din inelele de mai jos.

Cel care îți va plăcea cel mai mult, arată dorința ta de căsătorie, dar și cum ești ca persoană.

Testul de mai jos nu minte și vei afla dacă te vei căsători. Poate că ai întâlnit partenerul perfect și vrei să știi ceva sigur sau încă ești singură și visezi la prințul pe cal alb. Află cum va decurge viața ta amoroasă până la sfârșitul anului. Dacă nu este pentru tine, nu te teme, vei găsi pe cineva potrivit.

Social media

Inelul numărul 1

Gusturile tale sunt extrem de rafinate și se poate vedea opulența. Tu ești o persoană sinceră și te aștepți ca și ceilalți să fie la fel. Cunoști care este adevărata ta valoare și mereu își dorești să fii în centrul atenției, iar acest lucru nu este mereu bun. Relația ta cu partenerul este una înfloritoare, dar gândurile pentru căsătorie nu sunt pentru tine. Vrei să mai experimentezi lumea și să te cunoști înainte de a face pasul cel mare.

Inelul numărul 2

Dacă ai ales acest inel, înseamnă că îți place să întorci capetele oriunde mergi. Ești o persoană visătoare și vrei să-și creezi viața la care tânjești încă din copilărie. Flirtul este prima ta armă și mereu îi faci pe oameni să se îndrăgostească de tine. Nu te gândești să ajungi prea curând în fața ofițerului de stare civilă și te bucuri de viață.

Inelul numărul 3

Ești feminină și extrem de grațioasă. Toată lumea îți laudă gusturile și îți cer sfaturile în cele mai multe privințe.  Tu îți dai seama de multe aspecte și reușești să citești oamenii fără ca ai să știe, iar tu, mereu ai de câștigat.

Iubirea ta pentru viața și animale este uriașă, iar blândețea ta este copleșitoare, și aici vei avea de câștigat. Partenerul te va cere în curând și fii pregătită oricând să faci pasul cel mare. Ai deja toate planurile făcute și știi cum va arăta nunta de vis.

Inelul numărul 4

Simțul tău în modă este fantastic, iar casa și garderoba sunt adevărate opere de artă, după care alții tânjesc. Nu îți arăți niciodată partea ta vulnerabilă și îți place să păstrezi aparențele. Noi îți dăm un sfat, lasă garda jos și fii mai aproape de oamenii din jurul tău. Din acest motiv, încă nu ai găsit pe cineva alături de care să te simți în siguranță și să-l lași să-ți intre în grații. Nu toată lumea vrea să-și facă rău și ar trebui să știi acest lucru.