Gheboasa este unul dintre cei mai celebri cântăreți de la ora actuală din România. Vedeta a lansat o piesă care a devenit virală în scurt timp. Tânărul, în vârstă de 21 de ani, a făcut furori în mediul online, iar datorită faimei câștigate, acum se află printre cei mai solicitați soliști la concerte.

Domnișoarele sunt în delir de fiecare dată când își face apariția pe scenă, însă ceea ce multe dintre ele nu știu este faptul că acesta are o iubită la care ține extrem de mult. Iată ce afirmații a făcut trapperul despre viața sa privată.

Cum s-a cunoscut Gheboasa cu iubita sa

Gheboasa a devenit viral după ce a cântat la Urbanist Session. Acesta a participat și în sezonul 1 din „One True Singer”, însă nu a fost desemnat marele câștigător. Dar chiar dacă nu a intrat în posesia marelui premiu pus în joc, acesta a cunoscut succesul pe TikTok.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Artistul nu stă deloc rău la capitolul urmăritori și aprecieri, întrucât, trapperul care a lansat „Dă-i țiganca” a strâns doar pe Youtube peste 6 milioane de vizualizări. De loc, el este din Târgoviște. Numele de scenă i-a venit dintr-un joc de cuvinte. În mai multe piese el spune a început că el e Gheboasa, adică șmecheroasă.

Deși abia a debutat în industria muzicală, fanii sunt obișnuiți acum cu show-uri demențiale. Multe lucruri despre viața sa personală nu se cunosc. Însă, recent, cântărețul a fost invitat în cadrul unui interviu, unde a fost ca o carte deschisă. El a vorbit despre femeia din viața lui, dar și despre respectul pe care i-l poartă. Chiar dacă pare un tip iubăreț, artistul este fidel partenerei sale.

„Am o relație de vreo șapte luni. De fapt, nu e chiar de șapte luni. Noi ne vedeam pe ascuns când eram mici, pentru că părinții nu erau de acord. Ne-am despărțit într-un final și ne-am regăsit acum. O iau cu mine la concerte și știe exact cum să digere lucrurile referitor la fane. Sunt foarte fidel iubitei mele”, a declarat Gheboasa.

@video.clipuri1 #gheboasa #interviu #fy #2022 #videoclipuri1 #bucuresti #foryou ♬ original sound – videoclipuri1