Alexandru Cumpănașu a ajuns de urgență la spital. Se pare că unchiul Alexandrei Măceșanu a fost implicat într-un accident rutier. Președintele CNMR a avut nevoie de îngrijiri din partea echipajului SMURD. Chiar el a fost cel care s-a fotografiat din interiorul ambulanței.

Președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, Alexandru Cumpănașu, și-a speriat foarte tare fanii după ce a postat o fotografie în mediul online. În poza respectivă, bărbatul apare cu gâtul imobilizat, ceea ce ar putea însemna o posibilă accidentare la coloana vertebrală. Mai mult, acesta a explicat și cum a ajuns în această stare. De asemenea, acesta are numai cuvinte de laudă la adresa celor de la SMURD.

Facebook

Alexandru Cumpănașu, de urgență la spital

Alexandru Cumpănașu și-a îngrijorat foarte tare fanii după ce a postat pe rețelele de socializare, o poză cu acesta. În poza respectivă, președintele CNMR apare cu gâtul imobilizat, semn că s-a lovit destul de puternic. Alexandru Cumpănașu a fost implicat într-un accident rutier.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

„Când un dobitoc nu se asigură și intră puternic în tine. Acum sunt la spital. Cine înjură SMURD e un dobitoc. Au sosit în 3 min. Revin. Sper”, a scris Alexnadru Cumpănașu pe Facebook.

Alexandru Cumpănașu nu a dat mai multe detalii în legătură cu accidentul

Președintele CNMR nu a dat foarte multe detalii în legătură cu accidentul rutier în care a fost implicat. Însă, bărbatul a spus că va reveni cât de curând cu mai multe informații legate de starea sa de sănătate.

Alexandru Cumpănașu a devenit mult mai cunoscut publicului după ce nepoata sa, Alexandra Măceșanu ar fi dispărut fără urmă. Principatul vinovat în tot acest caz este Gheroghe Dincă. Procesul respectiv continuă și acum, Gheorghe Dincă fiind acuzat de răpirea și uciderea a două tinere. Mai mult, Alexandru Cumpănașu a candidat și la președinție, însă rezultatele obținute de acesta au fost dezamăgitoare.